Ilosaarirockille yllättävä juontaja

23.02.2011 17:05 -

Heinäkuussa Joensuun Laulurinteellä järjestettävän Ilosaarirock-festivaalin juontajana toimii tänä kesänä yllättävä nimi.

Ilosaaririckin juontaa Arto Nyberg. Suomen tunnetuimpiin journalisteihin lukeutuva Nyberg on tullut tutuksi omaa nimeään kantavan keskusteluohjelman lisäksi esimerkiksi Aamu-TV:stä.

Aiempina vuosina Ilosaarirockin juontajina ovat toimineet muun muassa muusikot Mariska, Kaarle Viikate ja Ema Hurskainen. Ilosaarirockin toimistolla uutinen Nybergin lupautumisesta juhlavuotta viettävän Ilosaarirockin juontajaksi otettiin ilolla vastaan.

- Mietimme kuka olisi oikea henkilö juontamaan 40-vuotiaan Ilosaarirockin. Päätimme kysyä mielestämme parasta mahdollista vaihtoehtoa ja onneksemme hän myös suostui, kertoo Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen

Arto Nyberg on paitsi Telviksellä, Venlalla ja Kultaisilla televisioilla palkittu tv-esiintyjä, myös intohimoinen musiikinystävä. Mies laulaa Mauri Kunnaksen perustamassa Nyrok Dolls -yhtyeessä ja on vuosien varrella houkutellut keskusteluohjelmansa vieraiksi kotimaan musiikkikartan kiinnostavimmat persoonat. Nyberg odottaa itsekin innolla heinäkuista pestiään Ilosaarirockin päälavalla.

- Kirkkaat keinovalot vaihtuvat kirkkaaseen kesäaurinkoon, joten mahtavalta tuntuu. Hyvät bändit ja Ilosaaren yleisön erinomainen maine ovat loistava yhtälö. Vanhana räyhärockin ystävänä Buzzcocks on vielä näkemättä, joten sitä odotan. Sielun Veljet näin ensimmäisenä kerran 1983 ja uuden biisin perusteella keikalta on lupa odottaa paljon, summaa Nyberg itse tulevaa festivaaliviikonloppua.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 15.-17. heinäkuuta. Festivaalin lipunmyynti alkaa 4. huhtikuuta.

Kilpailut

Uusimmat