Ruotsalaistähden uutuusvideota kuvataan Suomessa - katso

15.06.2011 15:00 - Mikko Räsänen

90-luvun ruotsalaistähti Pandora pistäytyi Suomessa musiikkivideon kuvauksissa. Mukana videolla on Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu Mert Otsamo.

Ruotsalaislaulaja Pandora kuvaa parhaillaan Suomessa kahta uutta videotaan keväällä Suomessa julkaistulta Head Up High -levyltään. Videoista ensimmäinen You Woke My Heart  kuvattiin maanantaina Porvoossa ja se julkaistaan yhtä aikaa Suomessa ja Ruotsissa heinäkuun puolivälissä.

Toinen, Why-kappaleesta tehty video kuvataan tiistain ja perjantain välisenä aikana Porvoossa ja Helsingissä. Tuleva musiikkivideo kuvataan ennen muuta Venäjän markkinoille

-        -  Why on koko urani suurin videotuotanto, vaikka olenkin kuvannut videoita aikaisemmin aina New Yorkia myöden. On luontevaa kuvata Suomessa, sillä täällä on paljon tiimini jäseniä. Silti kuvausmaa ei näy sen kummemmin videoilla, ne tehdään näytettäviksi eri puolille Eurooppaa, Suomen ja Ruotsin lisäksi Baltiaan, Venäjälle ja Benelux-maihin, Pandora kertoo tiedotteessa.

Uudet videot ohjaa ruotsalainen Owe Lingvall, joka on ohjannut videoita aikaisemmin muun muassa Lauri Ylöselle. Videoiden puvustuksesta vastaa suomalaissuunnittelija Mert Otsamo.

Alla kuva Pandorasta ja Mertistä musiikkivideon kuvauksista (klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana).

Tiiviisti Suomessa keikkaileva Pandora nähdään muun muassa Kalajoen juhannuksessa.

Kilpailut

Uusimmat