Katso, miten Kesähitti-voittajat sekosivat tuloksista

22.06.2011 10:00 - Mikko Räsänen

Jare, VilleGalle, Siim Liivik ja Poju jännittivät Voicen Heräämössä Kesähitti-äänestyksen ratkeamista. Tuloksen julkistus käynnisti villit bileet.

Kesähitti 2011 -äänestys ratkesi tänään Jare & VilleGallen Häissä-kappaleen voittoon. Voicen Heräämössä vietettiin aamulla kisastudiota, johon tuloksen julkistusta saapuivat seuraamaan Jaren ja VilleGallen lisäksi Häissä-kappaleella vieraileva Siim Liivik eli Märkä-Simo sekä Kesähittiäänestyksen voittajasuosikkeihin kuulunut Poju.

Heräämön juontaja Jani Nivala luetteli sijoituksia niin kauan, kunnes vain kärkikaksikko oli julkistamatta. Koska Pojua ja Jare & VilleGallea ei oltu vielä mainittu, oli selvää, että toinen heistä on voittaja ja toisen kohtalona on jäädä toiseksi.

Nivala lisäsi jännitystä kertomalla, että vaikka ääniä oli annettu yli 100 000 kappaletta, oli eroa kärkikaksikon välillä vain muutamia satoja ääniä.

- Nämä jätkät ovat nettiajan nimiä. Veikkaan, että he vievät tämän, Poju ennusti siirtäen ennakkosuosikin viittaa Jarelle ja VilleGallelle.

Poju osui oikeaan. Jare & VilleGalle julistettiin voittajaksi ja studiossa alkoivat bileet.

Katso alta hauska kuvasarja. Ensimmäisessä kuvassa nelikko odottaa tulosten julkistusta jännityksellä. Toinen kuva on otettu muutamaa sekuntia myöhemmin, kun Jare & VilleGallen voitto on selvä. VilleGalle alkoi tuulettaa villisti, Poju onnittelee voittajia, Jare avaa kuohuviinipulloa ja Märkä-Simo on valmis lyömään kättä yhteen kaikkien kanssa.

- Olen onnea jätkien puolesta. He ovat saaneet tästä ammatin, minulle jääkiekko on jatkossakin ammatti ja tämä vain hauskanpitoa, HIFK:ssa pelaava Märkä-Simo kertoi.

Kilpailut

Uusimmat