Paljasta pintaa Kuorosota-ohjelmaan?

06.09.2011 14:46 - Eeva Rajala

Kuorosodassa Rovaniemen kuoroa uudella kaudella luotsaava Mr. Lordi pohti Voicelle, miten hänen kuoronsa saisi voiton itselleen.

Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu paljasti, ettei hänelle ole syntynyt kilpailuviettiä, joten hän ei tiedä, millaisin eväin voittoa kuuluisi tavoitella. Miehen mieleen tulee kuitenkin yksi hauska idea.

- Jos toisi tissejä sinne, niin silloin varmaan miehet äänestäisivät. Mutta kun ne varmaan rajaisivat ne kuvista kuitenkin suorassa lähetyksessä pois, niin ei nyt sekään toimi, Mr. Lordi selventää.

Vakavasti otettuna mies kertoo valitsevansa kuorolleen vain mahdollisimman hyvät kappaleet esitettäväksi.

- Jos joku muu tykkää, niin se on plussaa. Ja jos joku äänestää, niin jees. Ei tuossa voi veikata, millä voittaa, mies jatkaa.

Lordi paljastaa myös, että häntä on pyydetty aiemminkin Kuorosotaan mukaan. Tuolloin esteenä olivat kiertueaikataulut. Tälläkin kertaa on jouduttu muutama keikka perumaan.

Kuorosota-ohjelma käynnistyy Nelosella perjantaina 21. lokakuuta. Lordin lisäksi kuoroja luotsaavat tällä kertaa Hanna Pakarinen, Indican laulajana tunnettu Jonsu, Uniklubin Jussi Selo, Kaija Koo sekä Ressu Redford.

Kilpailut

Uusimmat