Miksi Idols alkaa jo nyt?

09.09.2011 20:45 - Mikko Räsänen

Viime kevään Idols-voittajan Martti Saarisen esikoislevy ei ole vielä edes ehtinyt ilmestyä, kun MTV3 käynnistää uuden Idols-kauden.

Vaikka uusi Idols-kausi alkaa jo näin pian edellisen jälkeen, ovat Idolsin tekijät varmoja, että kilpailun taso ei ainakaan putoa. Päinvastoin tänä syksynä koelauluista käynnistyvällä Idols-kaudella uskotaan löytyvän entistä upeampia hiomattomia timantteja, sillä koelaulukiertue ulottuu tällä kertaa peräti viidelle paikkakunnalle.

Idols-tuomaristoon alusta lähtien kuulunut Jone Nikula perustelee sen, miksi hän luottaa näin nopeasti edellisen jälkeen järjestettävän kilpailun johtavan kovatasoiseen kisaan.

- Edellisen kerran, kun kilpailut tehtiin tällä tavalla back-to-back, saatiin sieltä järkälemäisen hyvät laulajat, Jone perustelee ja muistelee Idolseja vuosilta 2007 ja 2008, jolloin löytyivät muun muassa Ari Koivunen, Anna Abreu, Koop Arponen ja Anna Puu.

Idols-tuomaristo menee tulevalla kaudella uusiksi, sillä Jonen seuraksi tuomaristoon liittyvät Laura Voutilainen ja Tommi Liimatainen. Juontajina jatkavat Niina Backman (kuvassa) ja Heikki Paasonen.

Kilpailut

Uusimmat