Suomessa kesällä esiintyneestä supertähdestä elokuva

23.09.2011 07:15 - Eeva Rajala

Musiikkifaneille lupaillaan tällä hetkellä jos jonkinlaisia elokuvia suurista muusikoista.

Amerikkalainen Deadline-sivusto uutisoi, että Sir Elton Johnin elämästä tehdään seuraavaksi elokuva. Elokuvasta on sivuston mukaan tulossa täysin erilainen elämäkertaelokuva kuin aiemmin elokuvateattereissa nähdyt.

Elton John ja hänen kumppaninsa David Furnish työstävät Rocketman-elokuvaa yhdessä käsikirjoittaja Lee Hallin kanssa. Tuottaja Steve Hamilton Shaw'n mukaan elokuvasta tulee yhtä uniikki kuin Elton John on. Elokuvassa kerrotaan tarina lapsinerosta, josta tuli maailmanlaajuinen supertähti.

Tämä on nyt toinen kerta, kun Elton John tekee yhteistyötä käsikirjoittaja Hallin kanssa. Elton John teki musiikin Hallin palkitun Billy Elliot -teoksen musikaaliversioon.

Sir Elton John on itse hyvin vahvasti projektissa mukana ja valvoo muun muassa elokuvan koekuvauksia. Pientä vihiä on saatu siitä, että monet eri näyttelijät esittäisivät Elton Johnia elokuvassa.

Muitakin elokuvia suurista musiikkivaikuttajista on tekeillä. Peter Morgan kirjoittaa parhaillaan elokuvaa Queen-keulahahmo Freddie Mercurystä. Sasha Baron Cohen olisi pääroolissa. Myös muun muassa The Rolling Stones -kitaristi Keith Richardsista on mahdollisesti tulossa lähiaikoina elokuva.

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat