Suomalaisen rokkitähden salanimi paljastui, tehnyt biisejä Idols-laulajille!

23.09.2011 12:45 -

Negative-nokkamies Jonne Aaron on rustaillut paljon kappaleita oman bändinsä lisäksi myös muille artisteille. Mies paljasti Voicelle säveltäneensä alussa biisejä salanimen turvin.

- Ahkera biisinkirjoittaminen lähti ihan siitä, kun aloin soittamaan kitaraa. Minulla on tosi luovia kausia. Musiikin tekeminen muille tapahtui ihan vahingossa, biisejä kun alkoi syntymään eivätkä melodiat jättäneet rauhaan. Olen aina halunnut, että kappaleet levytetään, jotta pöytää saa puhtaaksi, Jonne kertoo.

Mies paljastaa käyneensä alkuun sisäistä kamppailua sen suhteen, kehtaako rokkibändin laulaja julkisesti säveltää kevyempää materiaalia muita genrejä edustaville artisteille. Tästä syystä Jonne tekikin kappaleita alkuun salanimellä.

- Salanimeni oli Freddie Verne. Etunimi tuli Freddie Mercurylta ja sukunimi Jules Verneltä. Jotenkin koin silloin, että toisille tekeminen on nolo juttu. Sillä nimellä ensimmäisen biisin tein Katri Ylanderin, kyseessä oli Pari kaunista sanaa -kappale.

Sittemmin Jonne ei ole enää kainostellut oman nimensä käyttöä, sille mies on tehnyt omalla nimellään kappaleita muun muassa Suvi Teräsniskalle, Popedalle sekä edesmenneelle Topi Sorsakoskelle.

Kilpailut

Uusimmat