Suosittu suomalaisbändi jäi tauolle: Alkaa olla paukut loppu

18.10.2011 21:30 -

Uniklubi-nokkamies Jussi Selo julkaisee keväällä ensimmäisen soololevynsä. Laulaja kertoi Voicelle, että albumin myötä tauolle jäävä bändi ei kiirehdi tulevaisuudensuunnitelmien suhteen ja haluaa latailla akkujaan kaikessa rauhassa.

- Uniklubin kanssa päätimme aikanaan, että kesän festarikeikkojen jälkeen jäädään tauolle. Lähdetään lavoille taas kun seuraava levy on valmis, albumin teko menee ensi vuoden puolelle. Tarkempaa ajankohtaa ei olla vielä päätetty, levyn kimppuun käydään jahka aika on sopiva, Jussi kertoo.

Laulajan mukaan tiiviistä tahtia jo vuosia puskeneen Uniklubin on tärkeää pystyä keräämään voimia nyt kaikessa rauhassa.

- Olemme tehneet viisi studiolevyä, joten alkaa olla paukut loppu - on saatava uutta liekkiä ja virtaa hommaan. Uniklubi on meille kaikille tärkeä juttu, joten ei pidä lähteä tekemään levyä ainoastaan siksi, että on pakko. Kun palataan sorvin ääreen, niin lopputulos on parempi, kuin väkipakolla tekeminen.

Ajatus soololevystä syntyi Selon mukaan viime keväänä. Mies kahmi Nefernefernefer-bändiinsä muusikoita muun muassa tamperelaisista Day Eleven- ja Bloodpit-yhtyeistä ja yhtye työsti materiaalia kesän aikana.

- Keväällä ajatus puhkesi lopullisesti kukkaansa. Kesä treenattiin ja nyt syksyllä aloitettiin studiotyöskentely.

Kilpailut

Uusimmat