Metallin suurnimi omistaa uutuuslevyn kuolleelle bändijäsenelle

04.11.2011 08:00 - Eeva Rajala

Viime kuussa uutisoitiin, että basistinsa viime vuonna menettänyt Slipknot tekee sittenkin uuden levyn. Nyt tiedetään myös, mistä albumi kertoo.

Yhtyeen keulahahmo Corey Taylor paljastaa Billboardin haastattelussa, että viime vuonna kuollut yhtyeen basisti Paul Gray toimii inspiraationa seuraavalle albumille. Grayn uskotaan kuolleen yliannostukseen.

- Tiedämme, että kaikki mitä teemme albumille käsittelee Paulia. Siitä tulee todella melankolista. Albumista tulee raivon surullisempi muoto ja siitä tulee polku, josta meistä kukaan ei ole aiemmin kävellyt, Taylor kertoo.

Taylor myöntää myös, ettei hänellä ole niin kiire uuden albumin kanssa kuin toisilla yhtyeen jäsenillä. Hänen mukaansa on järkevämpää yrittää ymmärtää ensin kaikki, mitä on tapahtunut ja mennä vasta sen jälkeen studioon.

Yhtyeen perkussionisti Shawn Crahan kertoi aiemmin, ettei levyn nauhoittaminen ole lähelläkään ajankohtaista, mutta yhtye kirjoittaa silti uusia kappaleita. Slipknot julkaisi maanantaina 10-vuotisjuhlaversion kakkosalbumistaan Iowa.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat