Saapuuko tämä miljoonia myynyt rock-yhtye vihdoin Suomeen?

16.11.2011 16:45 -

Pohjois-Irlantilainen Snow Patrol on myynyt vuosien saatossa yli 10 miljoonaa albumia ja saanut tahkottua lukuisia megahittejä. Voice kysyi uuden Fallen Empires -levyn julkaisseen bändin kitaristi Nathan Connollyltä, nähdäänkö yhtye albumin myötä vihdoin ensimmäistä kertaa myös Suomessa.

- Haluaisimme tulla ehdottomasti keikalle Suomeen. Parin viime vuoden aikana olemme yrittäneet käydä paikoissa, joissa emme aiemmin ole konsertoineet. Olemme esimeriksi keikkailleet Brasiliassa ja Meksikossa. Euroopan-kiertueemme keikkoja bookataan parastaikaa, joten ehkäpä tulemme sinne ensi vuoden puolella, Connolly vihjailee.

Tuore Fallen Empires -albumi on Snow Patrolin kuudes pitkäsoitto. Kitaristi kertoo entistä kunnianhimoisemmalla asenteella albumin tekoon suhtautuneen yhtyeen kokeneen prosessin aikana paljon onnistumisen tunteita, mutta myös runsaasti haasteita.

- Halusimme tehdä levyn tällä kertaa hieman eri tavalla. Kun aloitimme, meillä oli vain pari biisi-ideaa. Aiemmin olemme käyttäneet äänityksiin pari kuukautta, mutta nyt meillä meni kokonainen vuosi. Vastaan tuli hankaluuksia ja välillä emme tienneet mihin suuntaan edetä, selvisimme kuitenkin kaikesta.

- Onneksi tuottajamme Garret Lee pystyi aina antamaan ulkopuolista näkemystä tilanteeseen silloin, kun meistä itsestä tuntui siltä, että olemme tulleet sokeaksi koko projektille. Meille oli tärkeää, että pystyimme olemaan avoimia kaikille ideoille.

Kilpailut

Uusimmat