Brittitähden omituinen takahuonevaatimus: Ei jenkkiolutta ja yleisöltä pyydetään lisää rahaa

07.12.2011 06:45 - Eeva Rajala

Brittitähti Adelen takahuoneen vaatimuslista ilmestyi nettiin. Listasta selviää, ettei takahuoneessa saa esimerkiksi tarjoilla pohjoisamerikkalaisia olutmerkkejä.

Kyseinen raideri eli takahuoneen vaatimuslista tehtiin Adelen peruttua Pohjois-Amerikan kiertuetta varten. Näyttää siltä, ettei brittitähtönen ole kovin suuri amerikkalaisoluen fani, sillä listan mukaan pohjoisamerikkalainen olut ei tule kyseeseen missään vaiheessa.

Adele vaatii omaan keikkabussiinsa 12 pulloa eurooppalaista lageria ja hänen pukuhuoneeseensa yhtä pulloa parhainta laatua olevaan punaviiniä. Lisäksi Adelen vaatimuslistaan kuuluu aski tupakkaa, kertakäyttösytkäri ja purkkalajitelma.

The Smoking Gun -sivuston julkaisemasta raiderista selviää, että Adele vaatii takahuoneeseen myös lautasellisen leipiä sekä kanasalaattia, mutta näissä ei saa olla mukana tomaattia, viinietikkaa, chiliä eikä sitrushedelmiä.

Lisäksi Adele vaatii, että kaikki yleisön jäsenet - myös kutsuvieraslistalla olevat - maksaisivat 20 dollaria eli reilut 15 euroa esktraa. Kyseinen raha menisi sellaisenaan brittiläiselle Sands-hyväntekeväisyysjärjestölle, joka tukee lapsensa menettäneitä henkilöitä. Hieno ajatus, mutta hyväntekeväisyyteen pakottaminen ei välttämättä ole se paras mahdollinen ratkaisu kerätä varoja hyvään tarkoitukseen.

Tarkastele Adelen raideria lähemmin täältä! (thesmokinggun)

Kilpailut

Uusimmat