IL: Lauri Tähkän tilalle astuva solisti ymmärtää fanien tyytymättömyyden

01.02.2012 09:45 - Eeva Rajala

Lauri Tähkän tilalle Elonkerjuu -yhtyeeseen valittu Juha Lagström tietää, etteivät kaikki vanhat yhtyeen fanit välttämättä pidä hänestä, kertoo Iltalehti.

- Varmasti meitä alussa vertaillaan, mutta eiköhän se mene nopeasti ohi. Ja ymmärrän senkin jos joku fani ei minua hyväksy. Toivottavasti ihmiset kuitenkin käsittävät, että Elonkerjuu on nyt uusi, Lagström kertoo lehdelle.

Mies myöntää myös, että Tähkän tilalle astuminen tuo paineita. Enemmän paineita kuitenkin tuo se, että pysyykö Lagström omissa saappaissaan, eikä muutu muuksi kuin on.

35-vuotias Lagströmin piti miettiä kauan, ennen kuin hän suostuu Elonkerjuu-yhtyeen keulahahmoksi. Hän selventää, että 18-vuotiaana hän olisi suostunut pestiin heti. Miehellä on pelkoja, mitä julkisuus tuo tullessaan.

- En tule kertomaan parisuhteista tai muista tällaisista asioista. Pahin asia mitä tässä voisi käydä, olisi menettää elämän yksityisyys. Sitä minä eniten pelkään, Lagström jatkaa.

Elonkerjuu alkaa tehdä uutta levyä maaliskuussa ja levy julkaistaan syksyllä. Tuolloin myös on ensimmäiset mahdollisuudet nähdä uusiutunut Elonkerjuu keikoilla.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat