IL: HIM-rumpalin sairaus hidastaa yhtyeen paluuta

08.03.2012 08:15 - Eeva Rajala

HIM-yhtyeen rumpali Mika ”Kaasu” Karppinen on kärsinyt kivuliaista käsivaivoista viime kesästä lähtien, eikä yhtyeen paluusta lavoille ole vielä tietoa, kertoo Iltalehti.

Miehen käsivaivojen syyksi diagnosoitiin viime syksynä penikkatauti, jota tosin esiintyy yleensä vain jaloissa. Karppisen oman arvion mukaan vaivat johtuvat liiasta soittamisesta.

- Olen kuitenkin jatkuvasti huolehtinut kunnostani venyttelemällä ennen ja jälkeen jokaisen keikan, Karppinen sanoo lehdessä.

Karppisen toipuminen etenee hitaasti mutta varmasti. HIM ei ole kuitenkaan voinut talven aikana jatkaa uuden albuminsa työstämistä. Vielä ei ole tietoa, milloin yhtye pystyy jatkamaan treenejä ja tekemään paluuta keikkalavoille.

- Ei ole mitään kerrottavaa ennen kuin tiedetään Kaasun lopullinen toipuminen, lääkäreiden mukaan huhtikuun puolivälissä, kertoo yhtyeen manageri Seppo Vesterinen Iltalehdessä.

HIM on viettänyt hiljaiseloa lähes kaksi vuotta. Bändillä ei ole voimassa olevaa levytyssopimusta, sillä edellisen levyn jälkeen loppui yhteistyö Warnerin kanssa. HIMin taustayhtiö Heartagram Oy teki viime vuonna 240 000 euron tappiot. Jättitappioiden takaa löytyy rajusti laskenut liikevaihto, ja tappiot muodostuvat pääasiassa palkkamenoista.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat