Brittiläinen rock-suuruus kokoaa rivinsä ensi kuussa

26.03.2012 20:01 -

The Faces –yhtye kasaa rivinsä Rod Stewartin kanssa ensi kuussa, kun bändi esiintyy Rock And Roll Hall of Fame –seremoniassa.

The Faces on yksi tänä vuonna Rock And Roll Hall of Fameen hyväksyttävistä yhtyeistä, joten huhtikuun gaalassa nähtävä yhteisesiintyminen on varsin luonteva ratkaisu. Kyseessä on ensimmäinen kerta 19 vuoteen, kun Stewart nähdään lavalla The Facesin kanssa.

- Huolimatta yleisestä luulosta, me olemme edelleen kaikki hyviä kavereita keskenämme. Emme ole koskaan sanoneet, ettemme esiintyisi enää yhdessä.

- Kävimme yhdessä illallisella kuukausi sitten ja päätimme, että Rock and Roll Hall of Fame on hyvä paikka nousta taas kimpassa lauteille, rumpali Kenney Jones kertoi Music Radarin haastattelussa.

Vuonna 1975 hajonnut yhtye kasasi rivinsä uudelleen muutama vuosi sitten, mutta Stewartia ei nähty mukana, vaan miehen korvasi Simply Red -laulaja Mick Hucknall.

The Faces julkaisi lukuisia pitkäsoittoja 70-luvun alussa ja tahkosi useita hittejä. Yhtye muistetaan erityisesti Stewartin ja Rolling Stones -kitaristi Ronnie Woodin bändinä. The Faces on toiminut innoittajana lukemattomille yhtyeille aina Guns N' Rosesista Black Crowesiin.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat