Onko tämä kulttibändi jo kovempi kuin Spinal Tap?

27.03.2012 08:45 - Mikko Räsänen

Kulttisuosiota nauttiva rock-duo Tenacious D on palaamassa uuden albumin kanssa.

Tenacious D -duo nousi maailmanlaajuiseen kulttisuosioon 2006 bändistä kertoneen Tenacious D: Maailman paras rokkibändi -elokuvan jälkeen. Bändi nauttii suosiota myös huippumuusikoiden keskuudessa, sillä elokuvassa esiintyivät myös Ronnie James Dio, Dave Grohl ja Meat Loaf.

Elokuvasuosion jälkeen bändi ei ole levyttänyt, mutta pitkä tauko on vihdoin päättymässä, sillä Tenacious D:n uusi albumi Rize of the Fenix ilmestyy toukokuussa. Bändistä julkaistulla tuoreella videolla selviää, että kulunet vuodet ovat olleet duolle erittäin dramaattisia.

Paluukaan ei ollut helppo, sillä kun Tencious D meni studioon nauhoittamaan paluualbumiaan, oli albumi valmis jo 75 minuutin jälkeen. Levystä tuli kuitenkin niin huono, että sitä ei julkaistu ja bändi joutui yrittämään uudestaan. Ilmeisesti uusi yritys oli parempi, koska se on tulossa kauppoihin parin kuukauden kuluttua.

Katso alta koominen video bändi kuulumisista. Videolta voi huomata, että ainakin Dave Grohl ja Josh Groban ovat bändin touhuissa vahvaisti mukana.

Kilpailut

Uusimmat