IS: Artistit paljastavat: Näin kiertueilla sikaillaan

31.05.2012 07:45 - Eeva Rajala

Suomalaiset iskelmätähdet paljastavat Ilta-Sanomissa, miten keikkamatkoilla petetään ja ryypätään.

Eilen ilmestyneessä Ilona-lehdessä laulaja Virve Rosti kertoi, miten hänen on vuosien varrella tehnyt pahaa katsoa tiettyjen artistien touhuilua näiden vaimojen takia. 15-vuotiaana uransa aloittanut Heidi Kyrö vahvistaa, etteivät kaikki keikkailuelämän villit tarinat ole keksittyjä. Kyrön mukaan alkoholi ja naiset ovat olleet monen miesartistin kiertue-elämässä tärkeitä.

- Monet parisuhteet ovat kärsineet ja avioerojakin on tullut...Jotkut ovat eläneet kaksoiselämää. Välillä keikalla oli vaimo ja seuraavalla viikolla tyttöystävä. Se oli todella hämmentävää, Kyrö muistelee.

Kyröstä ongelma on vähentynyt 90-luvun jälkeen huomattavasti, sillä nykyään halutaan tehdä töitä kunnolla. Laulaja Kari Vepsä on myös iloinen siitä, että sekoilu on vähentynyt artistien keskuudessa. Myös Vepsä myöntää todistaneensa tilanteita, jotka ovat mahdollisesti johtaneet syrjähyppyihin.

- Viina on tuossa asiassa ensimmäinen moka. Humalassa tulee mieleen kaikenlaisia tyhmyyksiä, Vepsä kertoo.

Vepsän mukaan nykyään muusikoiden ei enää ole varaa törttöillä, kun keikkapaikat muutenkin vähenevät. Hän muistaa nähneensä artisteja, jotka eivät pahimmillaan pysy lavalla pystyssä omalla keikallaan.

Virve Rosti kertoi Ilonassa, miten osa miesartisteista ei voi vastustaa perässä juoksevia naisia. Naisen mukaan alalla ei pärjää, jos keikkaelämä menee täysin sikailuksi. Sellainen henkilö karsiutuu nopeasti pois. Tosin Rosti sanoo, etteivät kaikki tietenkään käyttäydy sikailevasti.

- Ja myös osa naisartisteista käyttäytyy huonosti, Rosti puolustaa miehiä.

Rosti on Vepsän kanssa samoilla linjoilla siitä, että alalla ei nykyään sikailla samassa määrin kuin aiemmin.

- Muistan ajan, jolloin televisioita heitettiin hotellihuoneista. Kerran kerättiin kaikki liikennemerkit matkan varrelta keikkabussiin, Rosti muistelee.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat