Paluuta tekevä Sturm und Drang: Takana on melkoinen helvetti

17.07.2012 20:30 - Rea Tallgren

Syksyllä uuden albumin julkaiseva Sturm und Drang kertoo, että takana olevat vuodet eivät ole olleet helppoja.

Sturm und Drangin viimeisestä albumijulkaisusta on kulunut jo useampi vuosi aikaa. Tätä aikaa miehet eivät kuitenkaan ole viettäneet laakereillaan leväten.

- Kirjoitimme melkein 30 biisiä joista 20 meni roskikseen. Kaksi vanhaa jäsentä jäi pois, ja kaksi uutta on tullut tilalle. Välillä tuntuu siltä, että olen ollut lähellä tulla hulluksi, yhtyeen solisti André Linman kertoo Voicelle.

- Kun ihmiset sanovat, että olemme olleet tauolla, se on vähän väärä käsitys. Olimme tauolla ehkä kaksi kuukautta, ja sitten tämä helvetti alkoi, Andre naurahtaa Jeppe Welroosin nyökkäilessä.

- Sitten kadotimme myös yhden basistin. Hän ei enää vastannut puheluihin ja vaihtoi numeroa. Sitten me otettiin tuo Joel, jonka tunsimme jo entuudestaan, pojat nauravat.

Vaikka kuluneisiin vuosiin mahtuu vastoinkäymisiä, eivät nuorten miesten haaveet ole muuttuneet matkan varrella.

- Haaveilemme, että tällä hommalla pystyisi elättämään itsensä, Welroos selittää.

- Nyt kun ei ole ollut keikkoja kolmeen vuoteen kun vaan esimerkiksi yksi keikka vuodessa, haluaisin päästä keikkailemaan, Andre sanoo.

Andren mukaan hänen mahtipontisin haaveensa olisi saada Wembley Stadium 20 yötä peräkkäin täyteen Sturm und Drangin faneja.

- Se on sellainen isoin unelma, tai jotain sellaista, Andre naurahtaa Voicelle.

Kilpailut

Uusimmat