Weekend Festivalin järjestäjä pahoitteli ongelmia

18.08.2012 12:15 - Rea Tallgren

Espoossa järjestettävän Weekend Festivaalin Facebook-sivut täyttyivät eilen viesteistä ja vihaisesta palautteesta. Nyt festivaalijärjestäjä on vastannut yleisöille.

Weekend Festivaalin Facebook-sivuille alkoi eilen tipahdella hurjaa vauhtia viestejä ihmisiltä, jotka olivat juuttuneet ruuhkaan, ja missasivat pahimmillaan illan pääesiintyjien esitykset kokonaan. Festivaalijärjestäjää arvosteltiin viestissä kovin sanoin, ja moni ilmoittikin viesteissään haluavansa lippurahansa takaisin.

Festivaalijärjestäjä on pahoillaan liikenneruuhkista, jotka osoittautuivat vielä pahemmiksi, kuin he olisivat osanneet odottaa.

"Weekend festival pahoittelee ruuhkautunutta liikennettä Vihdintiellä perjantaina! Olemme pyrkineet mahdollisimman tehokkaaseen ennakkotiedotukseen siitä, että alueelle on erittäin hankalaa päästää henkilöautoilla, mutta kovasta yrittämisestä järjestelyt Vihdintiellä olivat puutteelliset. Lauantaina teemme Espoon poliisilaitoksen kanssa vielä tiiviimpää yhteistyötä ja toivomme, että ruuhkat helpottavat huomattavasti. Käymme kaiken palautteen tarkkaan läpi heti kun ennätämme ja pyrimme parantamaan järjestelyjä kaikin mahdollisin tavoin." Festivaalin Facebook-sivuilla kerrotaan

"Meillä on tapahtumajärjestäjänä rajalliset mahdollisuudet vaikuttaa julkisen liikenteen toimintaan ja kaikista ponnisteluistamme huolimatta julkisen liikenteen kapasiteettia ei saatu nostettua toivomallemme tasolle perjantaita varten, olemme tästä hyvin pahoillamme." Viesti jatkuu.

Tänään festivaalijärjestelyjen uskotaan sujuvan huomattavasti juohevammin.

"Lauantaina väkeä on tulossa ennakkomyynnin perusteella huomattavasti vähemmän, ja myöskään rannekkeenvaihtoa ei juurikaan ole, joten uskomme tämän jouduttavan alueelle saapumista huomattavasti. Toivomme kuitenkin, että asiakkaat lähtisivät matkaan hyvissä ajoin ja miettisivät saapumisreittinsä etukäteen."

Festivaalijärjestäjien ohjeet tapahtumaan tänään saapuville pääset lukemaan tästä!

Kilpailut

Uusimmat