Seinfeld-tähti esiintyy Nickelbackin videolla - fanit raivostuivat

06.09.2012 14:45 - Mikko Räsänen

Seinfeld-tähti Jason Alexander sai huomata, miksi Nickelbackia sanotaan maailman vihatuimmaksi yhtyeeksi.

Nickelbackilla on paljon faneja, mutta myös paljon vihamiehiä. Sen sai huomata Seinfeld-sarjasta tuttu tähti Jason Alexander, joka näyttelee Nickelbackin tuoreimmalla musiikkivideolla. Seinfeld näyttelee videolla kahta kilpailevaa baristaa, jotka taistelevat tyrmäävän kauniin blondin huomiosta. Blondin rooliin palkattiin Baywatch-kaunotar Brooke Burns.

Hauskan videon jälkireaktiosta ei tullut niin hauska, sillä Alexanderin fanit raivostuivat siitä, että tämä oli mennyt mukaan maailman vihatuimmaksi bändiksi sanotun Nickelbackin videolle.

"Seinfeld-tähtien sarjan jälkeen tekemien mokien listalla tämä kiilaa ykköseksi ohi Michael Richardsin juutalaisvastaisten puheiden", eräs fani kirjoittaa.

Fanien reaktiot olivat niin vahvoja, että lopulta Alexander joutui itse puolustelemaan musiikkivideorooliaan.

"Voitte vihata Nickelbackia, mutta jos saan minkä tahansa syyn päästä hengailemaan lähes alastoman Brooke Burnsin kanssa, niin minä käytän sen. Hemmetti, minä vaikka maksaisin siitä", Alexander kirjoitti Twitter-tilillään.

Näin ulkopuolisen silmissä koko kohu vaikuttaa ihmeelliseltä, koska itse musiikkivideo on erittäin hauska. Katso se alta ja huomaa itse.

Kilpailut

Uusimmat