IL: Elonkerjuu-solisti esiintyi kännissä alaikäisille – kaatuili ja kiroili

10.10.2012 07:15 - Eeva Rajala

Elonkerjuu-yhtyeen uusi solisti Juha Lagström esiintyi Iltalehden mukaan humalassa alaikäisille sallitulla keikalla Tuuloksessa viime lauantaina. 

Elonkerjuu oli yhteiskeikalla Klamydian kanssa Kapakanmäki-nimisessä paikassa. Keikka oli ikärajaton, joten yleisössä oli myös alaikäisiä. Elonkerjuu toimi illan ensimmäisenä esiintyjänä ja illan huipennukseksi yhtyeet esittivät kaksi kappaletta yhdessä. Useat fanit olivat kuitenkin paheksuneet esiintyjien kiroilua ja erityisesti Lagströmin kaatuilemista kännissä.

YouTubesta löytyvällä videolla nähdään yhtyeiden yhdessä esittämät kappaleet Pohjanmaa ja Olen suomalainen. Lagström roikkuu videolla Klamydian Vesku Jokisen kaulassa ja kaatuu lopulta maahan. Iltalehden laskujen mukaan Lagström kaatui kolme kertaa esiintymisen aikana. Videosta tosin myös ilmenee se, että suurin osa yleisöstä näyttää lähinnä nauttivan Pohjanmaa-teemaisesta illasta.

Keikkapaikan omistaja Kari Lehtonen korostaa lehdessä, että Elonkerjuu hoiti keikkansa mallikkaasti, vaikka myöntää, ettei Lagström enää välttämättä selvin päin ollut.

- Mutta heillähän oli jo tavallaan keikka ohitse, ja nämä kaksi esiintymistä olivat sellaisia illan viimeisiä...Vasta keikan jälkeen vien takahuoneeseen Jallua, siitä pojat tykkäävät, Lehtonen jatkaa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat