Persoonallisen Ellie Gouldingin uusi levy ulkona – kuuntele ensimmäinen sinkku

21.10.2012 10:30 - Katariina Näreaho

Skrillexin tyttöystävänäkin tunnettu omaperäinen brittilaulajatar on julkaissut nyt toisen pitkäsoittonsa.  

Ellie Gouldingin omaperäinen ja heleä ääni voi olla monille tuntematon, mutta uuden albumin, ja sen myötä julkaistun Anytihing Could Happen -sinkun myötä, vaaleaverikkö on noussut yhä useamman lempiartisteihin.

Naiselta ilmestyi debyyttilevy vuonna 2010 ja se keräsi kuulijoita Britannian lisäksi myös Euroopassa. Yhdysvalloissa nainen nousi ihmisten huulille oikeastaan vasta dubstep-DJ Skrillexin tyttöystävänä. Pariskunta teki myös uuden version Gouldingin kappaleesta Lights, jota onkin soitettu tiuhaan viime kesästä lähtien.

Suomessa uuden Halcyon-levyn ensimmäistä sinkkulohkaisua on soitettu eri radiokanavilla jo jonkin verran. Itse levyä laulajatar kuvailee hyvin henkilökohtaiseksi tuotokseksi. Biiseissä nousee etenkin esille inspiraationa toiminut rakkaus poikaystävään.

Tiesitkö muuten että Gouldin kärsii pahoista paniikkihäiriöistä? Kohtaukset ovat niin karmeita, että laulajatar joutui lähes luopumaan urastaan sairauden takia. Paniikkihäiriöt on kuitenkin saatu kuriin lääkkeiden avulla ja nyttemmin nainen on pystynyt taas esiintymään.

Kuuntele alta Gouldingin uusi sinkku, Anything Could Happen.

Kilpailut

Uusimmat