Mitä ihmettä, Dingon uutuuslevyllä ei soita Dingo?

17.12.2012 18:45 - Mikko Räsänen

Dingo-yhtyeen uutuussingle Facebookissa on noussut sosiaalisessa mediassa puheenaiheeksi. Nyt on kuitenkin paljastunut, ettei kappale olekaan Dingo-yhtyeen tekemä.

Dingo-yhtye nousi viime viikolla puheenaiheeksi, kun yhtye julkaisi YouTubessa uutuussinglensä Facebookissa. Se ja edellinen single Adios Rosario ovat puhuttaneet faneja, sillä kappaleilla Dingon tyyli kuulostaa erilaiselta kuin bändin menestysvuosina.

Voicen toimitukseen otti yhteyttä Dingo-fani, joka kertoi, että uudet kappaleet kuulostavat erilaiselta siitä syystä, että levyllä ei todellisuudessa soita Dingo. Bändiä lähellä olevan fanin mukaan uusien kappaleiden takana on tuottajakaksikko Maki Kolehmainen ja Jimi Constantine, ja siksi muun muassa oikeat rummut on korvattu rumpukoneella.

Voice tavoitti vuodesta 2005 Dingon kitaristina toimineen Erik Valkaman. Hän oli haluton ruotimaan tilannetta yksityiskohtaisesti.

- Olemme kyllä neuvotelleet tästä bändin jätkien kesken. Mutta se pitää paikkansa, että en ole soittanut raitaakaan uudelle levylle, Valkama vahvistaa.

Ilmeisesti muutkin Dingo-yhtyeen jäsenet ovat soittaneet korkeintaan muutamalla tulevan levyn kappaleella. Siksi herääkin kysymys, miksi levyä kutsutaan Dingon levyksi, eikä Neumannin soololevyksi. Dingo on kuitenkin yhtye ja Neumann sooloartisti.

Neumannia ei tavoitettu kommentoimaan asiaa.

Kuuntele alta uudet Dingo-kappaleet.

Kilpailut

Uusimmat