Remu Aaltonen ei väsy: ''Eläkkeelle mennään vasta, kun arkun kansi sulkeutuu''

17.05.2013 16:45 -

Ganes-musikaali sai ensi-iltansa eilen torstaina Linnanmäen Peacock-teatterissa.

Ganes-musikaalin suojelijana toimiva Remu Aaltonen saapui eilen järjestettyyn ensi-iltaan kävelykeppiin turvautuen, mutta intoa puhkuen.

- Itse en käy musikaaleissa vapaa-ajallani, mutta oman elämän seikkailut on mukava nähdä teatterin lavalta. Tunnelma on helvetin hyvä, ja jätkät vetävät kuin ennen vanhaan. Lisäksi nämä mukana olevat gimmat eli linnunpoikaset visertävät niin pirun nätisti, Aaltonen kehuu.

Remu and the Hurriganesilla pukkaa keikkaa elokuuhun saakka ja loppua ei näy.

- Meikäläinen ei pysäytä moottoria ennen kuin arkun kansi pamahtaa kiinni. Jos kuitenkin virta loppuu, niin tutkiskellaan sitten vapaa-ajalla vaikka tähtitiedettä, hyväntuulinen Aaltonen naureskelee.

Mölyävä transvestiitti

Paikalle olivat saapuneet myös rock-legenda Mato Valtonen ja tanssija-koreografi Sami Saikkonen. Miehet olivat yhtä mieltä siitä, että myös rankka rock-musiikki voi olla musikaalin aiheena.

- Rock´n rollin kultaiseen polkuun kuuluvat erilaiset muodonmuutokset. Musikaalit ovat osa tätä reittiä. Sleepy Sleepersista ilmestyy lokakuussa myös musikaali Kuka Mitä Häh?, jota esitetään Lahden Sibeliustalossa, Valtonen mainitsee.

- Oma suosikkini on Queen-yhtyeestä kertova musikaali ja kuten Valtosella, myös minulla on lokakuussa tulossa musikaaliprojekti Rocky Horror Show. Esiinnyn siinä suloisena mölyävänä transvestiittina, Frank-N-Further -roolihahmostaan kertova Saikkonen vitsailee.

Lämpimiä muistoja

Hurriganes on molemmille erittäin tuttu vuosien varrelta. Valtosen bändiprojekteissa vierailleet Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen tuovat mieleen monia lämpimiä muistoja.

- Monia hyviä hetkiä vietettiin jätkien kanssa keikoilla ja myös lavojen ulkopuolella. Vietin Järvisen kanssa aikoinaan kaksi kuukautta Rio De Janeirossa samassa hotellihuoneessa, Valtonen paljastaa.

- Itse pystyn samaistumaan Remuun parhaiten, koska olen itsekin rumpalimiehiä. Muistan, kun nuorena poikana ajoin Raisioon moottoripyörällä katsomaan Hurriganesia ja voin myöntää, että kyllä kolahti ja kovaa, Saikkonen muistelee.

Kilpailut

Uusimmat