Studio Killers esiintyy ensimmäistä kertaa: Luvassa ennennäkemätön keikka

02.07.2014 15:49 - Minna Talstila

Studio Killers nousee esiintymislavalle ensimmäistä kertaa viikonloppuna. Yhtye kertoo Voicelle suunnitelleensa show'ta useamman vuoden.

Elektronista musiikkia soittava Studio Killers julkaisi ensimmäisen albuminsa viime vuoden kesäkuussa. Mysteerinen animaatiohahmoihin pohjautuva yhtye ei ole tähän mennessä noussut lavalle vielä kertaakaan, ja se tekeekin ensi viikonlopusta erittäin jännittävän. Studio Killers nimittäin esiintyy lauantaina Turun Ruisrockissa. 

Englantilais-tanskalais-suomalainen yhtye kertoi Voicen haastattelussa, miksi se valitsi ensimmäiseksi keikkapaikakseen juuri Suomen.

- Olemme menestyneet hyvin Suomessa. Viime vuonna albumimme sai paljon suosiota ja Jenny-kappaleesta tuli iso hitti. Siksi Suomesta aloittaminen tuntuu järkevältä, Dyna Mink selittää.

Yhtyeen jäsenet ovat pysytelleet täysin anonyymeina ja he ovat esiintyneet vain virtuaalisesti nimillä Chubby Cherry, Goldie Foxx ja Dyna Mink. Jää siis nähtäväksi, millaisen spektaakkelin bändi saa aikaan tuodessaan animaatiohahmonsa yleisön eteen.

Lauantainen esiintyminen on luonnollisesti jännittävä hetki myös itse yhtyeelle, joka on suunnitellut haastavaa show'taan jo kahden vuoden ajan. Dyna Mink ja Goldie Foxx kertovatkin olevansa samaan aikaan sekä hermostuneita että innoissaan. Esityksen sisällöstä he eivät kuitenkaan suostuneet paljastamaan juuri mitään.

- Emme halua paljastaa liikaa, mutta show tulee olemaan todella visuaalinen. Tulemme käyttämään tekniikkaa, jota ei ole aikaisemmin käytetty.

Kilpailut

Uusimmat