Mikä on ollut vaikein hetki urallanne, JVG?

07.02.2015 13:15 - Karoliina Kotala

Kotimainen rap-duo JVG julkaisi hiljattain uuden sinkkunsa. Vaikka kaksikon ura onkin ollut yhtä nousukiitoa, on vuosien varrelle mahtunut myös vaikeita hetkiä.

Jare ja Ville Galle kertovat vaikeimman hetken kaksikon uralla olleen toisen levyn jälkeen, kun JVG päätti pitää vuoden tauon. Tauon aikana tehtiin silti keikkoja, mutta hiljaiselon vaikutukset alkoivat näkyä yleisömäärässä.

- Huomattiin, että väki väheni keikoilla ja joutui opettelemaan esiintymään pienillekin porukoille. Se oli vaikea syksy. Muistan vielä viime vuoden tammikuussa tehtiin keikka Helsingissä ennen kuin levy oli tullut eikä siellä ollut ketään ja Anna Abreu oli vielä ensimmäistä kertaa vetämässä meidän kanssa Huominen on huomenna -biisiä. Silloin mietittiin, että oliko tämä tässä. Onneksi saatiin tehtyä sitten hyvä albumi, kaksikko muistelee.

Alanvaihto ei ole kuitenkaan miehillä käynyt mielessä, päinvastoin.

- Koko ajan me ollaan menty vain syvemälle. Nyt on jo oma levy-yhtiö ja me ollaankin ihan alussa. Nuoruus me ollaan vain urheiltu ja vasta hiljattain aloitettu tämä musiikin tekeminen. Me ollaan innokkaita ja halutaan oppia, Ville Galle kertoo.

Yksi viime vuoden hienoimmista hetkistä oli kaksikon mukaan varsinainen superviikonloppu, joka alkoi torstaina Posse-ohjelman kuvauksista ja jatkui perjantain ja lauantain stadionkeikoille, joissa JVG lämppäsi Cheekiä.

- Se oli huikea viikonloppua ja sunnuntaina oli kyllä takki aika tyhjä.

Kuuntele uusi sinkku Mauton jasso alta.

Kilpailut

Uusimmat