Helsingin ysärifestivaaleilla nähtiin kunnianosoitus Paul Walkerille

30.08.2015 10:16 - Mikko Räsänen

We Love The 90's -festivaalilla esiintynyt Coolio omisti kappaleen edesmenneille idoleilleen. 

Coolio muistetaan 90-luvun jättihitistään Gangsta's Paradise. Eilen We Love The 90's -festivaalilla esiintynyt amerikkalaistähti esitti tuon kappaleen ja muut tunnetuimmat hittinsä. Ennen C U When U Get There -kappaletta Coolio herkistyi omistamaan kappaleen edesmenneille idoleilleen ja kollegoilleen.

Ensimmäisenä hän omisti kappaleen Hurjapäät-elokuvien tähdelle Paul Walkerille, joka kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa muutama vuosi sitten. 

Sen jälkeen Coolio luetteli listan muista henkilöistä, joille kappale on omistettu.

- Left Eye, Aaliyah, Whitney Houston, James Brown, Johnny "Guitar" Watson, Eazy-E, Ol' Dirty Bastard, 2Pac ja Michael Jackso, Coolio luetteli ja aloitti loistavan kappaleensa.

Itsekin We Love the 90's -tapahtumassa esiintynyt Voicen Retroperjantain Oku Luukkainen seurasi Coolion keikkaa ja yllättyi siitä positiivisesti. 

- Ysäriryhmissä on vuosien aikana nähty todella monen tasoisia räppäreitä, mutta Coolio näytti, että hän todella osaa hommansa. Ja kyllähän Gangsta's Paradiseakin kuunnellessa huomasi Coolion rentoudesta, että kaveri on vetänyt biisin varmaan tuhansia kertoja. 

Kilpailut

Uusimmat