Kuva: AOP

HIM nousee jälleen Tavastian lavalle - mitä uuden vuoden bileissä on luvassa?

16.12.2015 16:00 - Reija Saarinen

Kolmipäiväinen Helldone päättää HIMIn reilut kaksi vuotta kestäneen kiertueen.

Uusi vuosi tekee tuloaan ja on jälleen aika juhlia. Yksi perinteisistä juhlapaikoista on Helsingissä sijaitseva Tavasti, jonka lavalla nähdään tänäkin vuonna yksi Suomen suurimmista rock-bändeistä.

Helldone päättää nimittäin tänä vuonna HIMin kaksi ja puoli vuotta kestäneen maailmankiertueen. HIMin lisäksi kolmipäiväisissä kekkereissä lavalle nousee At The Hollow. Sen sijaan DJ:nä häärii The 69 eyesistä tuttu rumpali Jussi69.

- Mä olen ollut Helldonissa noin kymmenen kertaa. HIMillä sen sijaan taitaa olla jo 16. kerta. Mulla oli kyllä tälle vuodelle hieman toisenlaiset suunnitelmat, mutta sitten, kun Ville Valo pyysi mua mukaan, niin enhän mä voinut kieltäytyä, Jussi69 toteaa Lauri Kottosen ja Niina Backmanin haastattelussa.

Aaton lisäksi rokataan siis myös tiistaina ja keskiviikkona. Miten ihmeessä se kunto oikein kestää kolmen päivän bileet?

- Jos olisin keikalle niin kestäis varmaan paremmin. Mutta nyt kun olen vain heilumassa, niin saattaa olla vaara, että joutuu kilistelemään niitä sampanjalaseja tavallista enemmän, Jussi69 nauraa.

HIM itse päättää siis mittavan kiertueen kotimaan kamaralle. Vaikka yllättävänkin moni on ollut siinä uskossa, että yhtye on tauolla.

- Kyllä ne kovaa vääntää. Kaikki yhtyeen kappaeethan on kirjoittanut Ville Hermanni Valo. En osaa sanoa missä vaiheessa tulevan levyn kappaleet on, mutta uskalla veikata uutta levyä ensi vuonna.

Voicen iltapäivä arkisin 14-18.


The Voice ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat