Kuva: Senja Rapila

Happoradion Aki Tykki keikkamatkasta Fuengirolaan: "Oli aika kostea reissu"

12.04.2016 08:15 - Iiro Myllymäki

Bändin Espanjan-matka oli kostea ja täynnä juhlintaa.

Suomirock-bändi Happoradio aloitti huhtikuunsa heittämällä kaksi keikkaa Espanjan Fuengirolassa. Bändin solisti Aki Tykki, 40, kertoo Voice.fi:lle, että bändillä oli töiden ohella runsaasti aikaa juhlinnalle.

- Olimme vähän niin kuin juhlatuulella koko ajan. Oli aika kostea reissu. Vähän alkoi lentopelkoa olla paluumatkalla, ja pari päivää siinä tuli täristyä, Tykki naurahtaa.

Bändi veti keikat laulajan mukaan pienessä maistissa, mutta keikat olivat hänen mielestään varsin onnistuneita. Bändi on aiemminkin keikkaillut suomalaisturistien suosimassa Fuengirolassa, mutta edellinen matka oli Tykille varsin erilainen.

- Viimeksi minulla oli vaimo mukana, jolloin reissu oli oikein mukava. Nyt oli vähän rankka, Tykki sanoo.

Raisua menoa kiertueilla

Tykki itse kokee juhlinnan ja juomisen rankemmaksi kuin keikkailun. Keikkojen perässä kiertäminen ei ole laulajan mielestä rankkaa, ellei siitä itse tee rankkaa ”rypemisellä”.

- Keikat menevät aina hyvin. Olemme kuitenkin ammattilaisia. Keikkojen jälkeen meno yltyy joskus turhan raisuksi. Tai en tiedä onko se turhan raisua. Miksei sitä saisi juhlia niin kauan kuin kroppa kestää, Tykki sanoo.

Lue myös: Happoradion Aki Tykki: Olen pääsemässä eroon liiasta arkuudesta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat