Tuomas Kauhasen Enkeli-hitti sai jatkoa - Stalkkeri kertoo, kuinka tarina päättyi

18.08.2014 15:40 - Katariina Näreaho

Tuomas Kauhasen ilmiömäiseksi hitiksi noussut Enkeli on saanut jatkoa. Kuka oikein on Enkeli ja miten tarina lopulta päättyi?

"Ei tän pitäny mennä niin, en mistään tahtonu ottaa kii, mut sit mä törmäsin enkeliin", näin  lauletaan vuoden 2013 viralliseksi Kesähitiksi äänestetyn Tuomas Kauhasen ja Väinöväinön Enkeli-kappaleen kertosäkeistöllä. Biisi valloitti radiokanavat ja suomalaisten sydämet ja nyt kappale on saanut jatkoa.

Kauhasen uusi Stalkkeri-biisi on hänen toinen sinkkunsa tänä vuonna. Räppärin mukaan kappale kertoo, kuinka Enkelin kanssa tarina lopulta päättyi.

- Kirjoitin Enkeli-kappaleen vielä ollessani poikamies. Uuden biisin idea lähti oikeastaan siitä, kun monet tulivat kysymään minulta, että missä se Enkeli oikein on, joten päätin kertoa tarinan loppuun, Kauhanen kertoo Voicelle.

Jatko-osa kertoo tyttöystävästä, joka osoittautui aluksi oikeaksi enkeliksi. Seurustelusuhteen myötä pinnan alta kuitenkin paljastui muita piirteitä ja kun suhde viimein päättyi, ei nainen osannut jättää menneisyyttään ja ex-kumppaniaan taakseen.

Kauhasen mukaan kappale perustuu tositarinaan, joka sattui vuosia sitten.

- Kaikki kirjoittamani kappaleet perustuvat aina enemmän tai vähemmän tositapahtumiin. Totta kai se on tarina, josta osa on totta ja osa on keksittyä.

Mutta missä stalkkeri on nykyään?

- Itse asiassa, en ole ihan varma.

Kuuntele Tuomas Kauhasen Stalkkeri-sinkku tänään Voicen Illan Ensireaktiossa kello 18.10. Ensireaktio-sivulle pääset tästä.

Alla viime vuoden Kesähitti, Enkeli feat. Väinöväinö.

Lue myös: Tuomas Kauhanen: Artistit ovat keskivertoa herkempiä

Kilpailut

Uusimmat