Girls-sarjan tähdet rohkeissa alusvaatekuvissa - Instagramin nännikielto saa kyytiä

26.08.2016 09:15 - Iiro Myllymäki

Luonnollisissa kuvissa on haluttu välttää kuvankäsittelyä.

Suositun Girls-sarjan tähdet Lena Dunham, 30, ja Jemima Kirke, 31, poseeraavat Lonely Lingerie -alusvaatemerkin uusissa kuvissa. Alusvaatemerkin uuden kampanjan tarkoitus on kuvata kuvia ”inspiroivista naisista heille luonnollisissa ympäristöissä”. Kampanjan tarkoitus on voimaannuttaa naisia rehellisillä kuvilla.

Luonnollisuus todella paistaa kuvista, joissa kuvankäsittely on pidetty minimissä. Kuvat on julkaistu Lonely Lingerien virallisella Instagram-tilillä, ja toinen kuvista koettelee Instagramin yhteisösääntöjä paljastamalla Kirken nännin rintaliivien läpi. Instagram on tunnettu nännit paljastavien kuvien poistamisesta. Sovelluksen ohjeet alastomuuden sallimisesta kuuluvat kokonaisuudessaan näin:

”Tiedämme, että on tilanteita, jolloin ihmiset saattavat haluta jakaa alastonkuvia, jotka ovat luonteeltaan taiteellisia tai luovia, mutta useista syistä emme salli alastomuutta Instagramissa. Tämä koskee kuvia, videoita ja digitaalisesti luotua sisältöä, joka esittää yhdyntää, sukupuolielimiä ja lähikuvia täysin paljaista pakaroista. Se koskee myös joitakin kuvia naisten nänneistä, mutta kuvat rintasyöpäleikkauksen jälkeisistä arvista ja imettävistä naisista ovat sallittuja. Myös maalauksien ja veistosten kuvien alastomuus on sallittua.”

Lähteet: Metro, Independent, Instagram

Kilpailut

Uusimmat