Playboy-malli kiipesi 12 tuntia pyhälle vuorelle - esittelee rintoja ja pakaroita huipulla

03.05.2017 19:45 - Senni Loikala

Paikalliset suuttuivat Playboy-mallille ja tämän poikaystävälle, sillä alastonkuva oli otettu pyhältä vuorelta.

Legendaarisessa Playboy-lehdessäkin poseerannut malli Jaylene Cook, 25, kiipesi huhtikuussa poikaystävänsä Josh Shawn kanssa pyhän Taranaki-vuoren huipulle Uudessa-Seelannissa.

Vuoren korkeus on yli 2500 kilometriä, ja Cookilla ja Shawnilla kesti noin 12 tuntia saavuttaa sen huippu. Kaunottaren mukaan hän kantoi 20 kilon rinkkaa selässään, kun taas hänen kumppaninsa selässä kulki painoa 40 kilon edestä. Lämpötila huipulla oli -11 astetta.

Kun pariskunta saavutti vuoren huipun, tahtoivat he juhlistaa sitä alastonkuvan muodossa. Cook riisui kaikki vaatteensa lukuun ottamatta pipoa, käsineitä ja kenkiä. Kaunotar seisoi huipulla alastomana, kun Shaw otti hänestä viistosti takaapäin valokuvan.

Cook jakoi vuorelta otetun alastonkuvansa hiljattain Instagram-tilillään. ”Me teimme sen! Tähän mennessä tämä on rankin asia, jonka olen koskaan tehnyt! Niin henkisesti kuin fyysisestikin”, malli kertoo kuvan yhteydessä ja lisää kokemuksen muuttaneen häntä ihmisenä.

Sen jälkeen, kun Cookin alastonkuva pyhältä vuorelta tuli julkisuuteen, suuttuivat paikalliset asukkaat pariskunnalle. Daily Mailin mukaan he katsoivat Cookin ja Shawnin olleen epäkunnioittavia paikallista kulttuuria kohtaan. Pariskunta on kuitenkin kumonnut väitteet epäkunnioittavasta käytöksestä.

Saako sinusta alastonkuvia ottaa myös pyhinä pidetyissä paikoissa, vai ymmärrätkö paikallisten asukkaiden tuohtumuksen?

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: "Liian seksikäs Instagramiin" - rintavan Ellen tili on jäädytetty jo kahdesti

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat