Kuva: AOP

Laulaja Bebe Rexha jakoi alusvaatekuvan someen - "Olen parempi rakastaja kuin 10 vuotta sitten"

13.08.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Bebe Rexha on kyllästynyt siihen, että naisten ei anneta ikääntyä ja olla samalla seksuaalisia.

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha, 29, on kirjoittanut Instagramissa painavaa asiaa naisiin kohdistuvista odotuksista ja ikääntymisestä. Tekstin oheen nainen on jakanut viekoittelevan alusvaatekuvan itsestään.

Päivityksessä Rexha kirjoittaa, että miespuolinen musiikkialan johtohenkilö oli hiljattain sanonut hänelle, että hänestä on tulossa liian vanha ja että hänen ”brändinsä on hämmentävä”.

”Tämä johtui siitä, että olen biisinkirjoittaja ja julkaisen seksikkäitä kuvia Instagramiin, eikä naispuolisten biisinkirjoittajien pitäisi tehdä niin, etenkään minun ikäisenäni”, Rexha kirjoittaa.

Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Nainen jatkaa kirjoitustaan sanomalla olevansa kyllästynyt ihmisten lokeroimiseen ja siihen, että monen mielestä naiset eivät saisi olla seksikkäitä tietyn iän jälkeen samalla kun miehille tämä sallitaan. Bebe Rexha vakuuttaa olevansa täysin sinut ikänsä kanssa.

”Täytän 30 elokuun 30. päivä, enkä pakene ikääntymistäni. En aio valehdella iästäni tai laulaa ’nuoremmalta’ kuulostavia kappaleita vain, koska ne myisivät paremmin. Aion juhlistaa ikääni, koska tiedättekö, olen viisaampi, vahvempi ja paljon parempi rakastaja nyt kuin olin kymmenen vuotta sitten”, Bebe Rexha kirjoittaa.

Bebe Rexha tunnetaan soolokappaleidensa lisäksi useista vierailuistaan hittibiiseillä. Nainen esiintyy muun muassa Rita Oran Girls- ja Chainsmokersin Call You Mine -kappaleilla.  

Lue myös: Poppari Bebe Rexhan paitaan oli printattu härski kysymys - pukisitko itse päällesi?

Lue myös: Bebe Rexha masentui nettikiusaamisesta - apu tuli yllättävältä taholta

Kilpailut

Uusimmat