Kuva: AOP

Bebe Rexha masentui nettikiusaamisesta - apu tuli yllättävältä taholta

19.06.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Nainen kertoi, että Katy Perry auttoi häntä käsittelemään asioita.

Laulaja Bebe Rexha, 29, on saanut kokea sosiaalisen median ikävän puolen, kun megasuosion myötä ovat mukaan tulleet myös nettikiusaajat. Nainen kuitenkin kertoo, että hän sai hieman yllättävältäkin taholta apuja siihen, miten asiaa kannattaa käsitellä. 

Toinen supertähti Katy Perry opasti Rexhaa asiassa. Rexha kertoi, että hän oli ensin todella masentunut ja surullinen, kun hän luki itsestään negatiivisia kommentteja. 

- Minulla oli päiviä, jolloin pilasin koko päiväni sillä, että satuin lukemaan yhden ilkeän kommentin itsestäni, Rexha kertoo. 

(kuva: AOP)

Naiset olivat keikkailleet yhdessä, kun eräänä päivänä Rexha oli lukenut ikävän kommentin ja hän oli todella surullinen. 

- Katy kielsi minua lukemasta kommentteja, koska niiden tarkoitus on vain vahingoittaa minua. Hän sanoi, että voin lukea 1000 positiivista kommenttia ja vain yhden negatiivisen ja se ikävä kommentti pilaa päiväni, Rexha kertoo. 

Hän noudatti naisen neuvoa, eikä enää lue kommentteja. Sen jälkeen hänen elämänsä on muuttunut ja hänestä on tullut itsevarmempi oman itsensä kanssa. 

Lue myös: Painostaan kommenttia saanut laulajakaunotar poseeraa bikineissä: "Tältä näyttää aito nainen!"

Lue myös: Laulaja Bebe Rexha avautui seksuaalisuudestaan: "En välitä, onko kumppanini mies vai nainen"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat