Uusimmat

Eko Softwaresin työstämä ja Bigben Gamesin julkaisema tuore Warhammer: Chaosbane Action RPG ylittää odotukset, mutta jää silti vajavaiseksi kokemukseksi.
Rage 2:n parasta antia on sulavasti toimiva räiskintämekaniikka, joka yrittää pelastaa pelin hengettömän ja tyhjän maailman ikeestä.
A Plague Tale: Innocence tuo aurinkoiseen kevääseen annoksen pimeyttä. 1300-luvun Ranska ei ole koskaan näyttäytynyt näin synkässä valossa.
Id Softwaren Rage-videopelin alkuperäisestä julkaisusta on kulunut jo kahdeksan vuotta. Post-apokalyptiseen maailmaan sijoittunut peli oli kaunis ja toimiva tapaus, jonka uutta tulemista pelin fanit ovat vaatineet ja odottaneet jo vuosia.
Bend Studion Playstation 4:lle yksinoikeudella tehty zombierymistely Days Gone pitää otteessaan ja jännityksessä loppuun asti. Freakerlaumojen maihinnousu on alkanut.
Ubisoft on kunnostautunut remasteroitujen peliensä saralla varsin nihkeällä maineella. Tuorein Assassin's Creed III:n uudelleenlämmittely ei käännä tätä pistekäyrää positiiviseen suuntaan.
From Softwaren Sekiro: Shadows Die Twice on erinomainen yhdistelmä haastavuutta ja japanilaista hulluutta.
Ubisoftin looter-shooter-genren toinen osa korjaa kaikki edeltäjänsä virheet ja rakentaa niiden päälle genrensä parhaan pelin.