Kuva: YouTube

Haluatko nousta World of Tanks -eliittiin? Näin se onnistuu

21.01.2016 01:30 - Mikko Räsänen

World of Tanks -panssarivaunupelissä oman tason nostaminen on helppoa, jos jaksaa hieman panostaa pelin yksityiskohtien opetteluun.

World of Tanks -tankkipeli on supersuosittu, sillä pelillä on jo yli sata miljoonaa rekisteröityä pelaajaa. Jos peli ei ole tuttu, voi sen ladata ilmaiseksi osoitteesta www.tankkipeli.fi.

WOTissa on tyypillistä, että huonot pelaajat syyttävät monesti tappioistaan huonoa matchmakingia tai joukkuekavereitaan. Tosiasiassa pelaajan omalla taidolla on todella suuri merkitys menestyksen kannalta. Peliä voi luonnollisesti pelata kevyenä arcade-pelinä, ja keskittyä ajelemaan ja räiskimään ilman huolta lopputuloksesta. Jos kuitenkin haluaa nousta rivipelaajasta eliittiin, kannattaa pelin hienouksien opetteluun panostaa hieman. Tämä on erityisen tärkeää, jos on kiinnostunut saamaan paikan klaanista ja siten osallistumaan Clan Wars ja Stronghold -taisteluihin.

World of Tanks -pelin kehittänyt Wargaming on julkaissut sarjan opetusvideoita, jotka katsomalla voi opetella taktiikat, joita osaavat pelaajat käyttävät. Katso videot alta.

Kilpailut

Uusimmat