Kuva: AOP

Tietokonepelaajat yllättyivät - suosikkibändi ilmeistyi pelimaailmaan

18.08.2017 14:10 - Mikko Räsänen - Luettu 518 kertaa

World of Tanks -sotapeli ja Sabaton yhdistivät voimansa.

World of Tanks -panssarivaunupeli on yksi maailman suosituimmista sotapeleistä. Ruotsalainen Sabaton taas on maailmanlaajuisesti suosittu yhtye, jonka kappaleiden aiheet on ammennettu sotahistoriasta. Nyt World of Tanks ja Sabaton ovat yhdistäneet voimansa, sillä World of Tanksin maailmaan ilmestyi Sabatonille omistettu panssarivaunu.

Uuden vaunun nimi on Primo Victoria, mikä viittaa Sabatonin samannimiseen esikoisalbumiin ja sen hittikappaleeseen. Peliin lisätyssä vaunussa ovat näkyvissä Sabatonin logo, laulaja Joakim Brodenin rintapanssarit ja vaunu kyydissä ovat Sabatonin soittimet. Sabatonin muusikot ovat myös antaneet äänensä pelintekijöiden käyttöön, joten nyt panssarivaunun miehistön ääninä kuullaan aitojen Sabaton-muusikoiden äänet. 

Katso alta video, jossa esitellään Sabatonin nimikkovaunua.

Sabatonin ja World of Tanks -pelin takana olevan Wargamingin yhteistyöhön kuului myös se, että 12 vuotta vanhaan Primo Victoria -kappaleeseen tehdään uusi musiikkivideo, jossa panssarivaunut ovat tietenkin keskeisessä roolissa. Katso video alta.

Primo Victoria -panssarivaunut ovat ilmestyneet jo World of Tanks -servereille. YouTuben suosituin WoT-vloggaaja QuickyBaby teki jo esittelyn vaunusta. Hän myös onnistui paljastamaan, että panssarivaunun sisälle on piilotettu kuvat kaikista Sabatonin albumeista. Katso Quickybabyn video alta. 

Lue myös: Sabaton ihmettelee: Läpimurto Suomessa oli vaikein

Lue myös: Sabaton valitsi kaikkien aikojen sotaelokuvat - katso top5-lista

Arvostele artikkeli

Uusimmat