Kuva: HBO / YouTube

Menestysvideopeliin perustuvasta The Last of Us -sarjasta julkaistiin tiiseri - päänäyttelijää ylistetään

22.08.2022 16:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Suosittuun videopeliin perustuva The Last of Us -sarja on ollut tekeillä jo pitkään.

HBO Max julkaisi tänään 22. elokuuta koostevideon tulevien sarjojen trailereista. Kyseisellä videolla vilahtavat trailerit muun muassa The Idol -, The White Lotus - ja The White House Plumbers -sarjoista. Fanit innostuivat kuitenkin suunnattomasti, kun he näkivät videon lopussa tiiserin yhdestä odotetuimmista sarjoista: The Last of Us. Kyseinen sarja perustuu samannimiseen menestyspeliin, jossa seikkaillaan Joel- ja Ellie-hahmoina apokalyptisessä zombie-maailmassa. Videopelistä on tähän mennessä julkaistu kaksi osaa.

Sarjan ovat luoneet Neil Druckmann ja Craig Mazin ja sen päätähtiä ovat Pedro Pascal, Bella Ramsey ja Nick Offerman. Erityisesti Joelin roolia näyttelevä Pascal antoi hyvän ensivaikutelman osalle The Last of Us -faneille ja he ylistivät näyttelijää suuresti YouTuben kommenttikentässä.

”Wau, uskon nyt, että Pedro Pascal oli täydellinen valinta Joel-rooliin. En malta odottaa”, yksi ylistää.

”Hän kuulostaa tismalleen samalta kuin Joel”, toinen innostuu.

”En ajatellut, että Pedro Pascal olisi hyvä Joel, mutta kuullessani hänen äänensä, minulla ei juurikaan ole epäilyksiä näyttelijäkaartin suhteen”, yksi kirjoittaa.

Tiiserillä saadaan pieni maistiainen päätähtien roolisuorituksesta, mutta siinä ei valitettavasti nähdä videopelin omaperäisiä zombeja. Moni faneista jää siis toistaiseksi vielä jännityksellä odottamaan, miten hyvin elokuvatiimi on onnistunut zombien maskeerauksen suhteen.

Kuten videopelin maailma, sarja sijoittuu aikaan 20 vuotta sen jälkeen, kun sivilisaatio on tuhottu. Kovettunut selviytyjä Joel saa tehtäväkseen viedä salaa 14-vuotias Ellie pois karanteenialueelta. Pian matka muuttuu sydäntäsärkeväksi ja vaaralliseksi seikkailuksi ja Joel joutuu matkustamaan Amerikan halki, kun hän saa selville Ellien suuren salaisuuden.

Sarjan koko trailerin voit katsoa alla näkyvän koostevideon lopusta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Loppukliimaksi jättää mieleen pettymyksen - Arvostelussa: The Last of Us part II (PS4)

Lähteet: Deadline

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat