Kuva: AOP

Marja Hintikan Instagramiin saattaa lipsahtaa arvaamatonta sisältöä: "Kaikenlaista kuvaa äidistä"

17.01.2020 09:15 - Iiro Myllymäki

Välillä Hintikan lapset saavat laitettua äitinsä Instagram-tarinoihin sisältöä.

Tällä hetkellä Luokkajuhlat- ja Villa Hintikka -ohjelmia luotsaava Marja Hintikka, 41, kertoo Sadun sunnuntaivieras -podcastissa suhteestaan sosiaaliseen mediaan. Nainen haluaa elämässään painottaa livekohtaamisia eikä antaa liikaa painoarvoa sosiaalisen median esittelemälle hyvin rajatulle todellisuudelle.

Kolmen lapsen äidin Instagram-seinästä pystyy päättelemään, että Hintikka on tehnyt linjauksen olla näyttämättä lastensa kasvoja sosiaalisessa mediassa. Aina Hintikka ei pysty täysin kontrolloimaan sosiaalisen median sisältöjään, sillä lapset saattavat silloin tällöin yllättää äitinsä.

- Jos lapset saavat puhelimeni käteen, niin välillä on humpsahtanut Instagram-tarinoihin kaikenlaista kuvaa äidistä. Sitten kaverit sanovat, että ”huomasitko että poika on laittanut sinusta tuollaisen alusvaatekuvan tuonne ja ehkä haluat poistaa sen”, Hintikka kertoo hyväntuulisesti Satu Kotosen haastattelussa.

Marja Hintikka kertoo, että hänellä on tiukat säännöt oman sosiaalisen median käytön suhteen. Hän ei someta enää iltakahdeksan jälkeen, ellei ole työkeikalla. Nainen kertoo olevansa herkkäuninen, ja tästä syystä hän haluaa olla tuijottamatta näyttöä ilta-aikaan. Monesti hän laittaa sosiaalisen median syrjään jo kuudelta ja keskittyy viettämään aikaa lastensa kanssa. Hän suosittelee muillekin sometuksesta vapaita iltoja.

- On ihan tervettä huomata, että maailma pyörii edelleen, vaikka ei olekaan päivittänyt kahteen viikkoon. Pärjäsimme ihan hyvin ilman someakin, Hintikka sanoo.

Marja Hintikan koko haastattelun pääset kuulemaan Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa Iskelmällä klo 13-16 sunnuntaina 19.1.

Lue myös: Marja Hintikan Ilkka-aviomies ylistää vaimoaan ihastuttavassa yhteiskuvassa - "Täysi arvostus!"

Lue myös: Marja Hintikka jakoi ihanan pariskuntaselfien Instagramiin - kiittelee miestään vuolaasti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat