Suomalaiset muistelevat väärällä hetkellä yllättäneitä vatsavaivoja: 'Meni naapurin koiran syyksi'

15.03.2021 12:15 - Emmi Moilanen

Kulju X Saarinen -podcastin toinen tuotantokausi starttaa jaksolla, jonka aihe puhutti säännöllisesti myös aiemmalla kaudella.

Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen luotsaaman Kulju X Saarinen -podcastin toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso käsittelee aihetta, joka puhutti säännöllisesti pitkin podcastin ensimmäistä kautta. Kyseessä on "aivan paska jakso" ja ääniviestejä saapui kaksikolle ennätysmäärä. Niin kuulijat kuin Kulju ja Saarinenkin muistelevat hetkiä, jolloin vatsaongelmat yllättivät huonolla hetkellä.

Jakso alkaa tarinalla, joka saa sekä Kuljun että Saarisen puhkeamaan välittömästi nauruun.

”Vuosia, vuosia sitten asuin eksäni kanssa, enkä nyt muista, minkä takia sillä hetkellä olin ilman housuja mutta olin menossa tupakalle ja laitoin päälle vain pitkän takin. Ajattelin matkan varrella, läpällä, kun eksä istui siinä sohvalla, pieraista ja katsoa häntä silmiin. Näin päätin toimia ja sitten pierun lisäksi tuli vähän jotain ekstraa. Eli paskoin lattialle katsoen suoraa häntä silmiin. Eksän ilme oli näkemisen arvoinen ja se, kun hän pakeni pois siitä siksi aikaa, että sain siivottua jätökseni pois olohuoneemme lattialta. Onneksi ei ollut mattoa siinä kohtaa.”

- Ihmiset, älä koskaan pieraise läpällä, Saarinen taivastelee.

Naapurin koira sai syyt niskoilleen

”Tästä on kauan aikaa ja puolustan itseäni sillä. Olin osallisena tyttöjen synttäriyökyläpippaloissa ja siellä syötiin ja herkuteltiin kaiken maailman asioita, joista vatsani meni aivan sekaisin. Olin vessassa varmaan puolitoista tuntia putkeen ja muutama ihminen kävi koputtelemassa siinä ovella, että onko kaikki ok. Sen takia en uskaltanut vääntää torttua, koska ovella kävi koko ajan ihmisiä varmistamassa, että mikä minulla on hätänä.

Oli kesä ja tuli hetki, että lähdetään uimaan, enkä voinut kieltäytyä. Väänsin paskat sinne järveen vahingossa, silloin ne hanat päättivät aueta. En tiedä mitä ruikulia se oli mutta se nousi järven pinnalle ja ne paskapökäleet kelluivat vieressäni kun uin. Yritin piilottaa niitä ja ne eivät menneet mihinkään. Piti puristaa ne ihan tohjoksi ja käteni haisivat. En päässyt niistä lopullisesti eroon ja joku vieraista tuli kysymään, että mikä juttu tämä on. Vastasin, etten tiedä ja että ihmettelin myös. Joku hoksasi, että tuo on varmaan naapurin koiran kakkaa, ne käyvät täällä uimassa. Sillä pääsin siitä tilanteesta pois, kiitos ja anteeksi.”

Kuin Dumle-karkki

”Isäni katsoi Kummeli-ohjelmaa ja se oli niin hauska, että hän kakkasi housuun. Olimme pikkusiskon kanssa silloin vähän nuorempia ja iskä yritti sen tilanteen pelastaa ja sanoi, että hän oli istunut Dumle-karkin päälle. Mehän emme sitä uskoneet, eikä hän ole tähänkään päivään mennessä sitä myöntänyt meille.”

Murtuiko häntäluu?

”Tyttäreni opetti minua twerkkaamaan, hän on itse tosi liikunnallinen ja harrastanut tanssia. Olen itse hänen vastakohtansa mutta sinnikkäästi päätin yrittää ja minähän en jää kakkoseksi. Jossain vaiheessa selkäpuoleltani kuului rusahdus ja tytär luuli, että nyt minulla on mennyt häntäluu ja hän oli vähän hämillään. Mutta ei, minulla tuli paskat housuun.”

Voit kuunnella Kulju X Saarinen -podcastin toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson täältä.

Lue myös: Pettämistarinat saavat Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen pöyristymään: 'Maailmanhistorian hirvein'

Lue myös: Niko Saarinen antoi ystävälleen joululahjan, joka meni aivan pieleen: 'Hän avasi sen porukoillaan'

Lue myös: Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

Kilpailut

Uusimmat