Pettämistarinat saavat Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen pöyristymään: 'Maailmanhistorian hirvein'

11.01.2021 19:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Kulju X Saarinen -podcastin tuoreessa jaksossa puidaan kuulijoiden lähettämiä tarinoita koskien pettämistä parisuhteessa.

Rosanna Kulju ja Niko Saarinen käyvät Kulju X Saarinen -podcastin tämän viikon jaksossa läpi kuulijoiden lähettämiä tarinoita pettämisestä ja siitä, kuinka ovat tulleet petetyiksi parisuhteissaan. Osasta tarinoista käy ilmi myös se, että uskottomuudesta on jääty heti rysän päältä kiinni.

- Noin 150 ihmistä jakoi ääniviestin pettämisestä ja mietin, että onkohan Suomessa ainoatakaan tervettä parisuhdetta, Saarinen hämmästelee.

Tuoreessa jaksossa Kulju ja Saarinen päivittelevät sitä, mitä kaikkea ihmiset ovatkaan joutuneet kumppaneiltaan kestämään. Yksi tarina saa kaksikon kuitenkin pöyristymään täysin.

- Tämä tilanne on hirveä, Saarinen pohjustaa.

”Kahdeksan vuotta sitten kotiutin itseni sairaalasta, kun olin synnyttänyt esikoiseni ja eksä oli antanut vähän sellaisia merkkejä, ettei kaikki ole kunnossa. Kuuden aikaan aamuyöllä painuin kotiin ja löysin mun eksän hänen eksänsä kanssa makuuhuoneestani. Olin, että mitä hittoa, olette minun ja lapseni kotona, kuinka kehtaatte. Olin, että keittäkää vaikka kahvit, lähden nyt koiran kanssa lenkille ja kun tulen lenkiltä, he tosiaan keittivät sitä kahvia siellä. En pystynyt siinä tilanteessa enää tekemään mitään, otin auton ja lähdin sairaalaan takaisin vauvan luo. Näin kahdeksan vuotta myöhemmin se jo naurattaakin vähän ja olen kiitollinen, että näin kävi, se oli sen suhteen loppu mutta silloin ei naurattanut.”

Jaksossa kuullaan myös tarina, josta Kulju toteaa, ettei ”ole ikinä kuullut, että kenellekään voisi käydä näin.”

”Tämä sattui hyvälle ystävälleni. Olimme jokunen vuosi sitten viettämässä tyttöjen iltaa baarissa ja ystäväni oli silloin siis suhteessa. Suhteellisen kostean illan jälkeen ystäväni päätyi yöksi jonnekin muualle kuin omaan kotiinsa. Soitti aamulla kotimatkalla ja teki hyvin selväksi, että on aikamoinen morkkis ja ettei aio ikinä silloiselle kumppanilleen kertoa mitä on tapahtunut.

Herään saman päivän aikana myöhään illalla siihen, että ystäväni soittaa, huutoitkee ja kertoo, että he ovat kumppaninsa olleet menossa nukkumaan ja sinä oli sitten halut heränneet. On aloiteltu jonkinlaista alkulämppää siinä ja käsipeliä. Ystävän mies on sormettaessaan mun ystävää löytänyt hänen sisältään sen edellisen yön käytetyn kondomin. On varmaan sanomattakin selvää, että kiinni jäi ottaen huomioon vielä sen, että heillä ei ollut kondomiehkäisy käytössä. Sen pituinen suhde se ja silloin kun tämä tapahtui, tämähän oli dramaattinen ja hirveä tapahtuma mutta nyt jokunen vuosi jälkeenpäin, tälle voi jo vähän nauraakin.”

- Tämä on maailmanhistorian hirvein, eihän tällaista käy, Saarinen päivittelee klipin kuultuaan.

- Olen ihan sanaton, mutta se on se karma, Kulju pohtii.

Lisää tarinoita pääset kuuntelemaan Kulju X Saarinen -podcastin tuoreimmasta jaksossa. Voit klikata itsesi podcastiin tästä.

Lue myös: Niko Saarisen uudenvuoden vietossa toistuu aina sama kaava: 'Ensimmäinen lupaus rikkoutuu heti'

Lue myös: Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

Lue myös: Niko Saarinen antoi ystävälleen joululahjan, joka meni aivan pieleen: 'Hän avasi sen porukoillaan'

Voice.fi ja PodPlay ovat osa BauerMediaa.

Kilpailut

Uusimmat