Niko Saarinen antoi ystävälleen joululahjan, joka meni aivan pieleen: 'Hän avasi sen porukoillaan'

21.12.2020 08:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Kulju X Saarinen -podcastissa Rosanna Kulju ja Niko Saarinen puivat kuulijoidensa kauheimpia joululahjamuistoja.

Uusi viikko starttaa Kulju X Saarinen -podcastin uudella jaksolla, jossa Rosanna Kulju ja Niko Saarinen ovat jälleen kuulijatarinoiden kimpussa. Juuri joulun alla kaksikko on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen ja pui tarinoita kauheimmista sekä ikimuistoisimmista joululahjoista.

Erityisesti yksi kuulijan lähettämä muisto saa Kuljun tunnekuohun valtaan.

”Ystävä sai yksi joulu hänen mieheltään joululahjaksi hänen autoonsa uudet kuramatot.”

- Kuramatot autoon, jumalauta! Ei, ei, ei näin, Kulju huudahtaa heti.

- Tästä podcastista voi sitten rakkaat ihmiset ottaa neuvoa, että älkää helvetti ostako kuramattoja, Saarinen jatkaa muistuttaen.

- Siis kuramattoja autoon! Se raivo, jos minä olisin saanut poikaystävältäni tai keneltä ikinä kuramatot lahjaksi, siis ei, me emme puhuisi enää ikinä. Se ihminen olisi kuollut minulle, Kulju toteaa yhä tuohtuneena.

Tuoreessa jaksossa kaksikko pohtii myös sitä, onko lopulta vain nerokasta antaa jollekulle toiselle lahja, jota itse himoitsee.

”Rakas eksäni, kavereiden kesken kusivati, oli pitkään puhunut minulle, että haluaa ostaa amerikkalaisesta kaupasta kaikkia herkkuja: keksejä, sipsejä ja karkkeja. No, avaan myöhemmin pakettiani ja hän on ostanut minulle lahjaksi nämä jutut. Ihan itseään varten, mutta niin kuin lahjana minulle. Avasin pakettia ihan huuli pyöreänä ja kaiken huippu, en edes syö makeaa.”

Viestin kuultuaan Saarinen myöntää Kuljulle, että hänellä itsellään on hieman samankaltainen joululahjamuisto.

- Myönnän. Minähän pleikkari kolmosen kohdalla olin, että minähän haluan tämän mutta en halunnut maksaa sitä. Sitten sain jotenkin eksäni uskoteltua siihen, että tarvitsemme sen. Hänen äitinsä osti sen meille lahjaksi, mutta sehän tuli ihan minulle. Sitten kun erosimme, se oli ensimmäinen asia, jonka otin mukaani, Saarinen muistelee.

Tuoreessa jaksossa Saarinen kertoo myös hetkestä, jolloin hänen huumorimielessä hankkimansa joululahja meni täysin pieleen. Miehellä on nykyään ystäviensä kanssa koodikieli, joka paljastaa, "uskaltaako lahjan avata vanhempien luona." Saarinen kertoo, että muutamia vuosia sitten hankki silloiselle kämppäkaverilleen joululahjaksi raskaustestin.

- Ja hän avaa sen porukoillaan! Sitten se meni jotenkin vielä sillä tavalla, että hän oli äkkiä saanut jemmattua sen, mutta olikohan hänen äitinsä nähnyt sen pöydän päällä ja ollut vaan silleen, että oletko raskaana.

- Se sinun läppäsi meni vähän pieleen, Kulju päivittelee.

- Se meni vähän joo. Tämä oli siitä, kun hän oli aina niin väsynyt ja heitin läppää siitä, että olet raskaana, Saarinen kertaa vitsillä antamansa joululahjan taustaa.

Voit kuunnella lisää tarinoita kauheimmista joululahjoista Kulju X Saarinen -podcastin uusimmasta jaksosta. Pääset kuuntelemaan jakson täältä.

Lue myös: Niko Saarinen paljastaa podcastissa, miten siistii karvoituksensa: Saa Rosanna Kuljun hämmentymään

Lue myös: Rosanna Kuljun uimapukukuvaan tuli kommentti "pienestä pyöreydestä" - sai naisen älähtämään

Lue myös: Rosanna Kulju sydänoperaatioon: "Jännittää ihan huolella"

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat