Kuva: Heidi Strengell

"Seksi ei tule ekana mieleen" - Jenni Janakka avaa podcastissa masennuksen vaikutusta seksielämään

10.04.2021 10:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Himocast-podcastin tuoreessa jaksossa Jenni ja Kaisa unelmoivat myös määtreffeistä.

Himocast-podcastin tämän viikon jaksossa Jenni Janakka ja Kaisa Merelä hekumoivat unelmien määtreffeistä. Nautinnollisten haaveiden lisäksi kaksikon keskustelu ajautuu myös vakavimmille raiteille, sillä Jenni ottaa puheeksi masennuksen vaikutukset seksielämään.

Teema on ajankohtainen, sillä myös kaksikon kuulijat ovat toivoneet aihepiirin käsittelyä. Tästä syystä Jenni päätti avata omia kokemuksiaan masennuksen ja ahdistuksen vaikutuksista seksielämään.

- Joskus kun tulee sellainen hetki, että voisin tässä kohtaa masturboida, yleensä haluan välittömästi hyödyntää sen. Koska kun on masentunut ja ajatukset ovat harmaata savimassaa, siinä ei tule ensimmäisenä mieleen seksi ja masturbointi.

- Minulla ei ole halua koskea itseeni. Seksuaalisia unia minulla on tullut vaikka on ollut masentunut. Niistä unista herääminen... Olen nimenomaan saattanut sen aamun hyödyntää, että nyt minulla on sellainen pieni "voisikin kiinnostaa olla seksuaalista ihmistä."

Jenni korostaa myös säännöllisen ruoka-, liikunta- ja unirytmin merkitystä omassa elämässään.

- Masturbointi on päällimmäisenä kirsikkana siinä. Kun elintoiminnoissa pysyy rytmi, sitten jos on yhtään iloa, niin antaa mennä.

- Seksuaalisuus elää ja muuttuu ihmisen eri elämänvaiheiden mukaan. Ihmisenä oleminen on jatkuvaa hyväksymistä, Kaisa painottaa.

Mitkä ovat määtreffit ja millaiset deitit voisivat parhaimmillaan olla? Kuuntele Himocastin uusin jakso kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Himocast-podcastin vetäjät laittavat G-pistefaktat kuntoon: 'Sen etsiminen herättää turhia paineita'

Lue myös: Millainen on hyvä suutelija? Suositun Himocast-podcastin vetäjät kertovat

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat