Kuva: Shutterstock

Suomalaiset paljastavat ikimuistoisimmat seksimokansa: 'Liukkari olikin itseruskettavaa'

02.05.2021 21:15 - Emmi Moilanen

Kulju X Saarinen -podcastissa käydään tällä kertaa läpi kuulijoiden unohtumattomimpia mokia, jotka ovat sattuneet petipuuhissa.

Mitä kaikkea hauskaa, outoa ja noloa seksin yhteyteen voikaan liittyä? Kulju X Saarinen -podcastissa Rosanna Kulju ja Niko Saarinen käyvät läpi kuulijoiden ääniviestejä, joissa kuullaan tällä kertaa tarinoita kortsuista, sohvan värjäytymisestä, itseruskettavan käytöstä liukuvoiteena ja siitä, kun äiti yllättää kesken petipuuhien.

Kokosimme osan jakson tarinoista alle.

”Säikähdin, miten näin pääsi käymään”

”Kaverin kanssa raahattiin pari äijää jatkoille baarista ja lähennyin toisen kanssa siinä, ja hetken päästä huomattiin, että mihinköhän kortsu on kadonnut? Mietin, että no emme varmaan tajunneet laittaa, muistan varmaan väärin. Siinä meni joku viikko ja olin suihkussa sheivailemassa alakertaani, ja katson että mikä minun p*llusta pilkistää. Se oli se kortsu ja se oli ollut pimpissäni viikon. Onneksi siitä ei tullut muuta kuin pikku bakteeri vaginaan, että ei sen isompaa. Vähän kyllä säikähdin, miten näin pääsi käymään.”

Kallis seksikerta

”Olen kerran mennyt miehen luokse puhtaasti panemaan, olin kyllä ilmoittanut herralle etukäteen, että nyt on hilloviikot menossa. Se ei häntä haitannut ja menin hänen luokseen, ja hän halusi ottaa minut sohvalla. Ja se sohva näytti sen jälkeen siltä kuin siihen olisi joku murhattu. Hänellä oli sellainen beige kangassohva ja olen tässä vuosia jälkikäteen miettinyt, että se oli herralle aika kallis seksikerta, kun joutui varmaan sohvakaupoille sen jälkeen.”

Liukuvoide- ja itseruskettavatuubit menivät sekaisin

”Eksän kanssa tehtiin sitä kauneita ja hän otti liukuvoiteen yöpöydän laatikosta, ja saimme hommat valmiiksi. Menin sen jälkeen vessaan ja ihmettelin, että nyt on kyllä jotenkin epämääräisen hajuista ja väristä tämä. Tulin pois vessasta ja kysyin, mitäs liukuvoidetta käytit. Hän kaivoi itseruskettavapurkin yöpöydän laatikosta ja minähän menin ihan paniikkiin. Soitin päivystykseen, että voiko tämä olla jotenkin vaarallista. Tämä nainen sieltä kertoi, että ei ole vaarallista mutta saattaa mennä hetki ennen kuin se väri kuluu pois sieltä.”

”Polte oli todellinen”

”Tehtiin pitaleipiä kotona, täytimme ne itse ja söimme. Oli hyvää. Lähdimme makkarin puolelle ja hän alkaa minua herrasmiehen lailla lämmitellä ja lämppäämiseksihän se sitten jäi, koska minä alan tuntea pientä poltetta alapäässä ja mietin, että mitäs nyt. Sitten se käytännössä olikin jo myöhäistä, kun mies oli rystysiä myöten minussa. Tajuan, että tuo apinahan leikkasi chiliä paljain käsin, minä ponkaisen ylös ja juoksen vessaan huljuttelemaan alapäätäni, koska polte oli todellinen. Vaikka poikaystävä pesi kädet, kyllähän se chili oli niihin jäänyt ja kyllä poltteli. En suosittele.”

Voit kuunnella Kulju X Saarinen -podcastin jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Pettämistarinat saavat Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen pöyristymään: 'Maailmanhistorian hirvein'

Lue myös: Valheita ja epäonnistuneita alkoholikokeiluja - suomalaiset jakoivat noloja kiinnijäämistarinoita

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat