Valheita ja epäonnistuneita alkoholikokeiluja - suomalaiset jakoivat noloja kiinnijäämistarinoita

28.01.2021 11:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Rosanna Kulju ja Niko Saarinen käyvät tällä viikolla läpi Kulju X Saarinen -podcastissa kuulijoidensa unohtumattomimpia kiinnijäämistarinoita.

Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen luotsaama podcast Kulju X Saarinen tarjoaa tällä viikolla parhaita ja pahimpia kiinnijäämistarinoita. Kuulijoiden lähettämien ääniviestien lomassa käy ilmi myös se, ettei juontajakaksikolla itselläänkään ole aina menneet asiat täysin putkeen.

- Tämähän mahdollistaa kaiken, Saarinen toteaa heti alussa podcastin tämän viikon teemasta.

Jaksossa kuullaankin muistoja laidasta laitaan, ja yksi ääniviesti käsittelee valhetta, joka lipsahti asuntonäytössä.

”Olen hakenut asuntoa niin, että olin työtön, eikä minulla ollut myöskään opiskelupaikkaa, kun olin välivuodella. Olin yhdessä asuntonäytössä ja ajattelin, että haluan tämän asunnon ja jostain syystä suustani lipsahti sellainen, että sanoin sille välittäjälle olevani opiskelija yliopistossa. Höpötin ummet ja lammet sille, mitä opiskelen pääaineena, vaikka en ollut koskaan käynyt yliopistoa. Täytin hakemuksen, johon laitoin, että olen opiskelija ja lopulta sain sen kämpän. Sitä olisi varmaan vaikea saada, se oli haluttu kämppä, jos minulla ei olisi ollut töitä ja opiskelupaikkaa. Lopulta välittäjä soitti ja sanoi, että voisinko tuoda jonkin todistuksen tästä opiskelupaikasta. Olin, että eihän minulla ole sellaista ja soitin hänelle takaisin ja kerroin totuuden. Se oli ehkä elämäni kiusallisin puhelu ja vedin ihan sellaisen tyhmyyskortin esille ja olin, että ”jotenkin elin niin tulevaisuudessa ja ajattelin, että kyllä varmaan tulevaisuudessa olen opiskelija sitten, kun saan sen kämpän. En jotenkin ymmärtänyt, olin hajamielinen ja jotenkin muistin väärin. En muistanut, että en olekaan opiskelija.”

Myös ihmiskehon toiminnot ovat aiheuttaneet yllättäviä tilanteita.

”Silloin jäin kiinni siitä, että tytötkin tosiaan piereskelevät. Olin ensimmäisiä öitä poikakaverini luona joskus monta vuotta sitten. Olin ollut aivan kauheassa pieruhädässä koko illan, pidätellyt sitä, en uskaltanut nauraa missään vaiheessa, ettei vaan lipsahda. Sitten kun oli alettu nukkumaan, kuului kauhea töräys ja heräsin siihen säikähtäneenä ja kysyin ihan tosissani, että mistä se ääni tuli ja tajusin, että voi noloa, se olin minä, joka olin pieraissut. Selvisi, että poikakaveri oli pidätellyt nauruaan siinä ja viimeistään siinä vaiheessa oli meinannut ruveta nauramaan, kun olin hoksannut, että minä ihan oikeasti säikähdin omaa pieruani keskellä yötä, jonka siinä rentoutuneena olin sitten päässyt päästämään.”

Eräs kuulija muistelee alkoholikokeiluaan, jolla oli erityisen huono ajoitus.

”Tarinani on aika perus, jäät kiinni alaikäisenä vanhemmille alkoholin käytöstä mutta tosiaan meni niin, että äiti meni naimisiin ja oli sen hääpäivä. Vedin aika kovat tumut ja äiti löysi minut sellaisessa kunnossa, että piti soittaa ambulanssi. Lähdin ambulanssilla sairaalaan ja vatsahuuhteluun. Äitini ja hänen miehensä vietti hääyönsä sairaalassa takiani odottaen, milloin tokenen ja herään. Ei ole ikinä hävettänyt niin paljon, kun heräsin sieltä sairaalasta ja porukat olivat siinä. Ei ole ikinä hävettänyt niin paljon ja jäin kiinni, kyllä jäin kiinni juomisesta.”

Lisää kuulijoiden lähettämiä muistoja voit kuunnella Kulju X Saarinen -podcastin uusimmasta jaksosta täältä.

Lue myös: Pettämistarinat saavat Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen pöyristymään: 'Maailmanhistorian hirvein'

Lue myös: Niko Saarinen antoi ystävälleen joululahjan, joka meni aivan pieleen: 'Hän avasi sen porukoillaan'

Lue myös: Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

Voice.fi ja PodPlay ovat osa BauerMediaa.

Kilpailut

Uusimmat