Kuva: Emmi Moilanen

Nanna Karalahti nousi julkisuuteen salarakkaana ja kodinrikkojana - "Julkisuus oli armotonta"

24.02.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti koki julkisuuden armottoman puolen vain parikymppisenä.

Hyvinvointivalmentaja ja -vaikuttaja Nanna Karalahti, 34, vieraili toimittaja Iriz Silanderin juontamassa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa.

Karalahti nousi julkisuuteen jääkiekkoilijapuolisonsa Jere Karalahden, 46, myötä 2010-luvun alkupuolella. Lehdet uutisoivat tuolloin laajasti jääkiekkoilijan salasuhteesta ja sen myötä tapahtuneesta avioerosta, joka oli myrskyisä.

Nanna Karalahti nousikin julkisuuteen ikään kuin salarakkaan ja kodinrikkojan roolissa. Hän muistelee julkisuuden olleen ajoittain armotonta häntä kohtaan. Hyvinvointivalmentaja myöntää myös sortuneensa lukemaan itsestään käytyjä keskusteluja internetissä.

Hän kuitenkin päätti kääntää ikävät kokemukset omaksi vahvuudekseen.

- Kaikki mikä satuttaa, myös kasvattaa, hän toteaa haastattelussa.

Jopa hiusten värjäys nousi otsikoihin

Silander kertaa taannoisia otsikoita, jotka liittyivät Karalahteen. Jopa Karalahden pelkkä hiustenvärjäys nousi tuolloin uutiseksi.

Hyvinvointivalmentaja muistelee olleensa hämmentynyt siitä, miten kiinnostuneita ihmiset olivat hänestä. Hän muistelee podcastissa, kuinka oli joskus törmännyt juttuun, joka käsitteli Suomen googletetuimpia urheilijoita, joiden joukossa myös hänen nimensä komeili.

- Ajattelin, että ihan hirveää, Karalahti nauraa.

- Ensinnäkään en ole urheilija ja toiseksi ihmiset oikeasti haluavat tietää, kuka olen, hän muistelee hämmennyksen tunteitaan.

Karalahti muistelee, ettei halunnut antaa lehdistölle haastatteluja julkisuuteen tultuaan. Hän kertookin olleensa ensimmäisen vuoden täysin hiljaa. Karalahti koki tuolloin, että hänen olisi parempi tulla julkisuuteen omaan tahtiin, eikä vain sen vuoksi, että sattuu olemaan jonkun puoliso ja ihmiset ovat sen vuoksi kiinnostuneita hänestä.

Hän myös kertoo ymmärtäneensä, miksi ihmiset olivat kiinnostuneita hänestä. Hänen ja hänen puolisonsa ympärillä vellonut kohu herätti mielenkiintoa. Karalahden mielestä oli syytä antaa pölyn laskeutua.

- Rauha on se, mikä ratkaisee, hyvinvointivalmentaja muistuttaa.

Voit kuunnella jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Nanna Karalahti, 32, kertoo podcastissa, miksi ei koskaan hankkisi silikoneja

Lue myös: Jere Karalahti sai Nanna Karalahden puhelinnumeron erikoisella tavalla - "Yhteys löytyi heti"

Lue myös: "Miksi naiset kääntyvät toisiaan vastaan?" - Nanna Karalahdelta ajatuksia herättävä julkaisu

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa

Kilpailut

Uusimmat