Kuva: TV5

"Miksi naiset kääntyvät toisiaan vastaan?" - Nanna Karalahdelta ajatuksia herättävä julkaisu

08.09.2020 21:45 - Lauri Kujanpää

Seuraajat ihastelevat kirjoitusta.

Valmentaja ja somevaikuttaja Nanna Karalahti, 32, julkaisi mielenkiintoisen kirjoituksen suositulla Instagram-sivullaan.

Julkaisussaan Karalahti pohtii aluksi ihmisten toimintatapoja ja miettii sitten, miten voisi itseään parantaa:

Välillä ihmettelen miksi naiset kääntyvät toisiaan vastaan? Tai ylipäätään ihmiset alkavat arvostelemaan ja syyttämään, vaikka kaikki me olemme täällä ”samalla puolella”. Välillä taas mietin pääni puhki, että miten koko maailman voisi pelastaa. Välillä mietin, että jospa vaan pelastaisin itseni. Tekisin itsestäni sen verran hyvän tyypin, että voisin ylpeydellä sanoa, että mä en tuomitse, arvostele enkä dissaa ketään vaan päinvastoin", Karalahti kirjoittaa ja jatkaa:

Mä vaan niin toivoisin, että kaikki kykenisivät siihen, koska silloin ihan jokaisella olisi parempi olla täällä. Se, miten itse olen työstänyt tätä asiaa on se, että keskityn kuuntelemaan sisäistä puhettani - mitä ajattelen muista ihmisistä? Mitä ajattelen itsestäni? Mitä ajattelen luonnosta? Mitä nään, kun katson ikkunasta ulos? Jos huomaan ajattelevani negatiivisesti, niin pyrin muuttamaan ajatteluani sen sijaan, että aina purkaisin huonon energiani muihin. Koska se lisää vihaa"

Lopuksi Karalahti antaa vielä pienen vinkin seuraajilleen.

"Pieni vinkki vitonen kaikille meille - kaikki negatiivinen tulee takaisin itseensä, kaikki hyvä tulee myös takaisin itselleen. Kannattaa miettiä mitä miettii ja varsinkin vielä jos negatiivinen ajattelu siirtyy toiminnan tasolle. Kivaa tiistaita kaikille ja pikkasen myötätuntoisempia ajatuksi"

Seuraajat ihastelevat julkaisua:

"Hieno kirjoitus"

"Samaa mieltä"

"Hyvin sanottu, Nanna"

Näet julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Nanna Karalahti paljastaa, mitä shamaanin vastaanotolla tapahtuu: 'Korjataan lapsuuden traumoja'

Lue myös: Miksi liikuntainto karisee pian tammikuun jälkeen? Nanna Karalahti tietää syyn ja ratkaisun

Kilpailut

Uusimmat