Kuva: AOP

Sami Uotilan ja hänen puolisonsa ikäero herättää tunteita - 'Ollaan kiikuttamassa saunan taakse'

26.03.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijälle tuli yllätyksenä, että hänen ja hänen puolisonsa ikäero aiheuttaa kuumia tunteita ihmisissä.

Näyttelijä Sami Uotila, 51, vieraili toimittaja Iriz Silanderin luotsaamassa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa keskustelemassa urastaan ja yksityiselämästään.

Hänen suhteensa yli 20 vuotta nuorempaan näyttelijäkollegaansa Kerttu Rissaseen, 26, on noussut toistuvasti otsikoihin. Uotila kertoo podcastissa saaneensa joitakin kymmeniä yksityisviestejä sosiaalisessa mediassa, joissa on ilmaistu kovasanaisesti pahennusta pariskunnan välillä olevasta ikäerosta.

- Olen saanut viestejä, joissa ollaan kiikuttamassa saunan taakse ja leikellä joitakin juttuja irti, näyttelijä myöntää.

Uotila ihmettelee, miksi kahden aikuisen ihmisen välinen parisuhde kiinnostaa joitakin henkilöitä niin paljon, että nämä ovat valmiita esimerkiksi lähettämään törkeitä viestejä. Hän kuitenkin pohtii, että tällaiset viestit kuitenkin kertovat enemmän viestien lähettäjien henkilökohtaisesta pahasta olosta.

Onko vanhempi mies ja nuorempi nainen tabu?

Uotilan mukaan hänelle tuli jonkinlaisena yllätyksenä se, miten hänen ja Rissasen ikäero herättää kummastusta. Hän kuitenkin myöntää ymmärtävänsä asian, sillä hän myöntää itsekin päivittelevänsä esimerkiksi laulaja Dannyn, 79, suhdeseikkailuja.

Näyttelijää kuitenkin kertoo, että heidän suhteeseensa ei liittynyt parisuhteiden rikkomista ja kyseessä on kuitenkin kahden aikuisen ihmisen välinen suhde.

Silander ja Uotila pohtivat, että onko vanhemman miehen ja nuoremman naisen välinen suhde sitten jonkinlainen tabu.

- Onko kyseessä jonkinlainen kollektiivinen defenssimekanismi, näyttelijä pohtii.

- Onko nuorempi nainen vanhempi mies jokin sellainen asia, mitä moni ihminen pohtii. Olenko vielä kaunis, olenko vielä viehättävä? Sitten kun tämän tyyppinen asia tapahtuu sitten julkisuudessa, niin sitten se ruokkii niitä omia pelkoja, Uotila summaa.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila toteuttivat vauhdikkaan somehaasteen, seuraajilta kehuja: "Kondis kohdillaan"

Lue myös: Kerttu Rissanen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Sami Uotilan kanssa - "Viikonloppu oli kiva"

Lue myös: Salkkarit-tähti julkaisi huvittavan kuvan kulisseista: "Tunnen vahvaa yhteyttä Tom Cruisen kanssa"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat