Kuva: Tomi Natri AOP / AOP

Sini Sabotage kohtasi aikoinaan Pete Davidsonin deittisovelluksessa - kertoo nyt, kelpaisiko sinkkumies edelleen

03.09.2022 15:15 - Riia Frost

Voice.fi kysyi Sini Sabotagelta, houkuttelisiko häntä edelleen deittailla yhdysvaltalaista koomikkoa.

Räppäri Sini Sabotagen ja Sergey Hilmanin Cheers to Ugly Me -podcastista saatiin avausjakso 1. syyskuuta. Kyseisessä jaksossa juontajat keskustelevat muun muassa sokerideittailusta ja Sabotagen ihastuspelosta. Koko jakson voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Jaksossa ystävykset keskustelevat deittailemisesta julkkiksena, mikä on Sabotagen mukaan paljon monimutkaisempaa kuin ennen. Sabotage on jo kahdesti yrittänyt mennä Tinder-deittisovellukseen, mutta hän on molempina kertoina saanut paniikkikohtauksen. Sabotage ja Hilman ovatkin sitä mieltä, että heille molemmille sopii paremmin deittailu kasvotusten.

- Minä pelaan Tinderissä, mutta minusta tuntuu, ettei se ole mitään vakavaa. Se ei vain jotenkin ole minun juttuni. Olen sellainen vanhanaikainen henkilö, Hilman kertoo.

- Tykkään ehkä enemmän, että ystävyyssuhde muuttuu syvemmäksi, Sabotage pohtii.

Sabotage kertoo, että vaikka Tinder oli hänen kohdallaan suuri epäonnistuminen, hän löysi itselleen paljon "eksklusiivisemman" deittisovelluksen. Juontajien mukaan kyseinen sovellus on niinkin tarkka käyttäjistään, että ennen henkilön hyväksymistä jäseneksi häneltä tarkistetaan muun muassa ammatti, tulot ja ulkonäkö. Julkkisten suosimalla sovelluksella on kuitenkin suuri hintalappu - noin 250 euroa vuodessa.

- Siellä on todella kiinnostavia tyyppejä ja olen ajatellut sen sillä tavalla, että en laita rahaa lottoamiseen vaan lottoan siellä, Sabotage sanoo.

Sini Sabotage ja Sergey Hilman juontavat Cheers to Ugly Me -podcastia. (kuva: Sara Taussi)

Sabotage kertoo, että on törmännyt kyseisessä sovelluksessa sekä isoihin tähtiin että henkilöihin, joista hän ei tiedä yhtään mitään. Sabotage uskaltaa paljastaa yhden julkkiksen, johon hän törmäsi deittisovelluksessa ja innostui suunnattomasti.

Pete Davidsonhan oli joskus siellä. Nyt voin sanoa sen, koska se oli todella kauan sitten, Sabotage tunnustaa viitaten yhdysvaltalaiseen koomikkoon.

Sabotage kuitenkin kertoo, ettei kyseisellä kohtaamisella ollut onnellista loppua. 

- Painoin sydäntä, mutta seuraavana päivänä sovellus sammui, koska minulla oli mennyt kokeilujakso umpeen. En ole tänä päivänäkään saanut tietää, että näkikö hän ikinä minun profiiliani. Luultavasti ei, Sabotage naurahtaa.

- Kelaa nyt, että sä olisit voinut olla Pete Davidsonin kanssa, Hilman sanoo.

- Niin, kelaa, Sabotage vastaa.

Hilman päättää piristää Sabotagen pettymyksen tunnetta ja toteaa huonon sattuman olleen lopulta ehkä hyväkin asia.

- Te olisitte olleet siellä Brooklynissä hirveässä loukussa, jossa on rottia. Et haluaisi sitä, Hilman sanoo.

Olisiko Davidsonilla vielä mahdollisuus Sabotageen?

Davidson erosi Kim Kardashianista elokuun alussa, eikä toistaiseksi ole tiedossa, että koomikolla olisi uusi kumppani. Voice.fi kysyikin Sabotagelta haastattelussa, että houkuttelisiko häntä edelleen deittailla Davidsonia.

- Nythän se vasta houkutteleekin, Sabotage nauraa.

- Minulla on siellä enää yksi "direct message" -mahdollisuus jäljellä ja odotan vain, että Pete Davidson tulisi vastaan, että voisin käyttää sen häneen, Sabotage lisää viitaten sovelluksen lisäominaisuuteen. 

Hilman innostuu ajatuksesta suunnattomasti ja ehdottaakin humoristisesti takuuvarmaa suunnitelmaa, jolla Sabotage ja Davidson saataisin yhteen.

- Mennään New Yorkiin ja etsitään hänen työpaikkansa ja asuinpaikkansa. Sitten mennään sinne asunnolle ja "vahingossa" notkutaan siellä viikko, Hilman vitsailee.

Sabotage ottaa Hilmanin ehdotuksesta kopin ja ehdottaa vitsikkäästi, että he tekisivät podcast-jakson Davidsonin etupihalla, kunnes poliisit tulisivat noutamaan heidät. Vitsailujen jälkeen Sabotage kiteyttää lopullisen vastauksensa yhteen lauseeseen.

- Kyllä, odottelen kuumeisesti, että milloin Pete Davidson tulee vastaan, Sabotage kertoo hymyillen.

Juontajat paljastivat haastattelussa myös muun muassa heistä pyörivät ennakkoluulot, joiden rikkomista he odottavat eniten. Koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Sini Sabotage ja Sergey Hilman ovat sitä mieltä, että heille molemmille sopii paremmin deittailu kasvotusten. (kuva: Sara Taussi)

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Sini Sabotagen uusi single syntyi meemistä - eroottisesti latautunut kappale tarjoaa vertaistukea

Lue myös: Ovatko Martha Stewart ja Pete Davidson seuraava pariskunta? Kyllä, mikäli meemiin on uskominen

Kilpailut

Uusimmat