Kuva: AOP / Ari Lahti

Rita Niemi-Manninen ei kuvitellut nousevansa julkkikseksi - "Julkisuus ei ole ammatti"

20.10.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-ohjelman myötä julkisuuteen puolisonsa kanssa noussut Rita Niemi-Manninen muistuttaa, että julkisuus ei ole ammatti, vaan se täytyy osata hyödyntää.

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen nousi vuonna 2015 julkisuuteen osallistuttuaan puolisonsa Aki Mannisen kanssa Temptation Island -realityohjelmaan. Tämän jälkeen Niemi-Manninen on nähty useissa kilpailuhenkisissä ohjelmissa, muun muassa Gladiaattoreissa sekä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa.

Hän kuvailee podcastissa saaneensa puolisonsa kanssa runsaasti julkisuutta rakkausrealityyn osallistumisen jälkeen. Pariskunta kiinnosti mediassa laajasti, joten heitä haastateltiin tämän tästä.

- 'Ollaanko me näin kiinnostavia?', Niemi-Manninen muistelee ihmetelleensä tuolloin.

Niemi-Manninen kertoo Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa entinen kilpa-aerobiccaaja kertoo julkisuuden tulleen yllätyksenä, eikä pariskunta ollut Niemi-Mannisen mukaan tietoisesti hakenut uraa julkisuuden henkilönä.

- Me ei Akin kanssa oikein tajuttu sitä, että meille tulisi edes sellainen julkisuus. Emme olleet ajatelleet julkisuutta, Niemi-Manninen toteaa podcastissa.

Julkisuuden myötä syntyi yhteinen yritys

Pariskunnalle tarjottiin pian Temptation Islandiin osallistumisen jälkeen mahdollisuutta omaan televisio-ohjelmaan. Hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostunut pariskunta päätti tarttua tilaisuuteen.

Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelma nähtiin televisiossa vuonna 2016.

Televisio-ohjelman myötä syntyi yhteinen yritys ja yhteinen ura.

- Tajusimme, että 'tätä me alamme tekemään, tässä me olemme hyviä. Tykkäämme tästä ja se on ollut niin sanotusti harrastuskin', hyvinvointialan yrittäjä muistelee yhteisen yrityksen alkutaipaletta.

- Se oli täysin tämän julkisuuden ansiota niin sanotusti, Niemi-Manninen paljastaa.

Hän kuitenkin muistuttaa jaksossa, että töitä on tehtävä julkisuudesta huolimatta. Hänen mukaansa saatu julkisuus tulee osata hyödyntää.

- Julkisuus ei ole ammatti, Niemi-Manninen toteaa.

Voit kuunnella jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen raskauskuva sai Instagram-väen kommentoimaan kiivaasti - odotus loppusuoralla

Lue myös: Temptation Island Suomi -pari lapsettomuushoitoihin: "Kyyneleitä negatiivisten testien jälkeen"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat