Kuva: Laura Kiuru

Raskausaika nosti Piritta Hagmanin seksihalut taivaisiin: "Menee ihan överiksi suoraan sanottuna"

29.03.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Piritta Hagman ja Rosanna Kulju paljastavat Pimppiheimo-podcastissa, kuinka usein he itse haluaisivat harrastaa seksiä.

Piritta Hagman ja Rosanna Kulju puhuvat Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa jälleen seksistä. Podcastin viime jaksossa puhuttiin orgasmeista ja nyt puhutaan muun muassa seksin harrastamisen määrästä. Kuinka usein juontajat itse henkilökohtaisesti haluaisivat harrastaa seksiä? 

Kulju kertoo eläneensä usein etäsuhteissa, jotka ovat luonnollisesti vaikuttaneet siihen, ettei seksin harrastaminen ole jokapäiväistä hupia. Jos puhutaan kuitenkin Kuljun omista henkilökohtaisista tarpeista, on tähän juontajalla selvä näkemys. 

- Silloin kun olemme yhdessä, niin kyllä mä haluan joka päivä ehdottomasti. Jos arki olisi sellaista, että on koko ajan yhdessä, niin totta kai se tasaantuu myöskin, mutta hirveästi en haluaisi, että se tasaantuu, vaikka olisi se arki ja näin pois päin. Jos puhun vain ja ainoastaan sen mukaan mitä itse haluaisin, niin kyllä mä varmaan ellen joka päivä niin joka toinen päivä, Kulju kertoo. 

- Mä koen tuon myös samoin, Hagman komppaa. 

Hagman muistuttaa, että hieman haastavammat vaiheet elämässä ovat tietenkin asia erikseen, kuten esimerkiksi pikkuvauva-aika. Tuolloin himot eivät välttämättä ole siis korkeimmillaan, mutta raskausaika sen sijaan on tehnyt Hagmanista aina erityisen himokkaan. 

- Olen itse kuulunut siihen hauskaan kategoriaan, joilla raskaushormonit tekevät mun libidolle vain hyvää - se menee ihan överiksi suoraan sanottuna. Se menee toiselle hieman hankalaksikin, kun välttämättä siinä loppuvaiheessa ei ole enää ihan ketterä gaselli, Hagman paljastaa.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta

Lue myös: Miksi orgasmeja feikataan? Rosanna Kulju ja Piritta Hagman tekevät paljastuksia omasta seksielämästään

Lue myös: Piritta Hagman ampuu alas raivostuttavat pimppimyytit: "Pimppiä kuuluu käyttää mahdollisimman paljon"

Lue myös: Chike Ohanwe puhuu avoimesti seksistä: "Olin pitkä, tumma ja komea ja sen mukana tuli myös paineita"

Voice.fi, Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat